مقاله شیرین سازی آبهای شور به وسیله روشهای جدید نانو تکنولوژی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله شیرین سازی آبهای شور به وسیله روشهای جدید نانو تکنولوژی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله شیرین سازی آبهای شور به وسیله روشهای جدید نانو تکنولوژی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شیرین سازی آبهای شور به وسیله روشهای جدید نانو تکنولوژی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله شیرین سازی آبهای شور به وسیله روشهای جدید نانو تکنولوژی :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
در این تحقیق شناختی عمیق درباره استفاده از آن گلولههای کربنی و کارکرد CNTs در شیرینی قاطی شوم و با ملیتهای شیمیایی برای تسهیل بالقوه جریان عادی انتقال آب و دفع نمک مورد بررسی قرار گرفته است. نانا لولهها که کربنی تک دیوار به روش اصلاح یافته ها مرز افمان توسط H2SO4 و KMnO4 عامل دار شدن و پارامترهای عملیاتی در راندمان حذف سدیم و پتاسیم آب شور توسط نانو پلههای کامل دار شده به عنوان جاذب گزارش شده است. در استفاده از مال لولههای کربنی به عنوان شیرین سازها به صورت تثبیت کردن نان و جملههای کربنی در خلل و فرج یک غشا، به ماری جدیدی را برای فرایند تمرکززدایی غشایی ارائه کردیم. این معماری جدید نهتنها میزان عبور بخار آب را افزایش میدهد بلکه از گرفتگی خلل و فرج غشا به وسیله آدمای جلوگیری میکند با استفاده از این روش هم میزان تولید آب آشامیدنی افزایش یافته و هم مقدار نمک موجود در آب تولید شده به طور قابل توجهی کاهش یافته است. نتایج نشان میدهد که حدود ۱۰۹۰% سدیم در pH های خنثی و در دبی ml/min 80 و در دمای ۷۵ درجه سانتیگراد به حدود ۴۰% پتاسیم در pH های خنثی کردن و در نرخ سرعت ml/min سد، در دمای اتاق حذف گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.