مقاله تغییرات خصوصیات فیزیکی و ازت خاک در کشتهای آمیخته و خالص صنوبر و بادام زمینی ،شرق استان گیلان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تغییرات خصوصیات فیزیکی و ازت خاک در کشتهای آمیخته و خالص صنوبر و بادام زمینی ،شرق استان گیلان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تغییرات خصوصیات فیزیکی و ازت خاک در کشتهای آمیخته و خالص صنوبر و بادام زمینی ،شرق استان گیلان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات خصوصیات فیزیکی و ازت خاک در کشتهای آمیخته و خالص صنوبر و بادام زمینی ،شرق استان گیلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تغییرات خصوصیات فیزیکی و ازت خاک در کشتهای آمیخته و خالص صنوبر و بادام زمینی ،شرق استان گیلان :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
مطالعه حاضردربخشی ازاراضی صنوبرکاری ایستگاه تحقیقات زراعی فخرآبادلشت نشادرقالب طرح ازمایشی بلوکهای کامل تصادفی با۵تیمارو۳تکرارانجام شدتیمارها درفواصل مختلف کاشت صنوبر۳×۴متر۴×۶متر۴×۹مترودوتیماربهعنوان شاهدبرای کشت خالص صنوبر و بادام زمینی درنظر گرفته شدنمونه برداری ازخاک لایه با عمق ۲۰-۰سانتیمتر انجام شد وتغییرات نیتروژن خصوصیات فیزیکی خاک درآن بررسی شدنتایج نشان داد که نیتروژن دربین تیمارهای خالص و امیخته اختلاف معنی داری را نشان میدهد و خصوصیات فیزیکی دربین تمیارهای اختلاف معنی داری را نشان نداد مقایسه میانگین ها نشان داد که بیشترین و کمترین مقدارنیتروژن به ترتیب درتیمارهای امیخته بافاصله کاشت ۴×۹مترو۴×۳متربود بنابراین کشت امیخته این دوازنظر ارزش های ویژه وبهبود تثبیت ازت است و همچنین میتواندسیستم مناسبی برای کشت دراین منطقه باشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.