مقاله بررسی اثرات پرایمینگ با پلی اتیلن گلیکول بر جوانه زنی بذر و تولید نشاء گیاه خربزه،طالبی و شمام


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات پرایمینگ با پلی اتیلن گلیکول بر جوانه زنی بذر و تولید نشاء گیاه خربزه،طالبی و شمام دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات پرایمینگ با پلی اتیلن گلیکول بر جوانه زنی بذر و تولید نشاء گیاه خربزه،طالبی و شمام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات پرایمینگ با پلی اتیلن گلیکول بر جوانه زنی بذر و تولید نشاء گیاه خربزه،طالبی و شمام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات پرایمینگ با پلی اتیلن گلیکول بر جوانه زنی بذر و تولید نشاء گیاه خربزه،طالبی و شمام :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
پرایمینگ بذرتکنیکی است که بواسطه آن بذرها پیش ازقرارگرفتن دربسترخودومواجهه شدن باشرایط اکولوژی محیط به لحاظ فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی امادگی جوانه زنی را به دست می اورند این ازمایش دراستان خوزستان درشهراهواز انجام گردید دراین پژوهش اثرات پرایمینگ بذربامحلول پلی اتیلن گلیکول را برروی بذرخربزه طالبی و شمام مورد ارزیابی و بررسی قراردادیم بذرها توسط پلی اتیلن گلیکول درچهارسطح صفردرصد بعنوان شاهد ۱و۰/۵و۲درصد وطول دوره پرایمینگ درسه سطح ۲۴و۴۸و۷۲ساعت و دردمای ۲۵درجه انجام شد نتایج کلی غلظت محلول پلی اتیلن گلایکول بردرصد جوانه زنی نشان داد که با افزایش زمان درصد جوانه زنی افزایش پیدا کرد و با افزایش غلظت درصد جوانه زنی کاهش پیدا می کند بیشترین درصد جوانه زنی درگیاه خربزه ۷۲/۲ بود همچنین کمترین درصد جوانه زنی غلظت محلول پلی اتیلن گلیکول مربوط به گیاه شمام ۵۱/۴ را نشان داد بهترین اثرفاکتورزمان نیز مربوط به فاکتور ۲۴ساعت بود بطور کلی جوانه زنی با افزایش غلظت کاهش پیدا کرد وباکاهش زمان جوانه زنی افزایش پیدا کرد تیمارخربزه بیشترین درصد سرعت و روز جوانه زنی را نسبت به دوتیمار دیگرداشت همچنین این تیمارازدیگرتیمارها طالبی و خربزه به غیر ازگزینه وزن خشک ریشه ازپتانسیل بالاتری برخوردار بود بیشترین تغییرات عامل زمان در۲۴و۴۸ساعت بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.