مقاله تاثیر زمینریختشناسی دیرین بر احتمال وقوع لغزشهای عمیق در نهشتههای ولکانیکی، مطلالعه موردی: گردنه صائین (جاده اردبیل- سراب)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر زمینریختشناسی دیرین بر احتمال وقوع لغزشهای عمیق در نهشتههای ولکانیکی، مطلالعه موردی: گردنه صائین (جاده اردبیل- سراب) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر زمینریختشناسی دیرین بر احتمال وقوع لغزشهای عمیق در نهشتههای ولکانیکی، مطلالعه موردی: گردنه صائین (جاده اردبیل- سراب)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر زمینریختشناسی دیرین بر احتمال وقوع لغزشهای عمیق در نهشتههای ولکانیکی، مطلالعه موردی: گردنه صائین (جاده اردبیل- سراب)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر زمینریختشناسی دیرین بر احتمال وقوع لغزشهای عمیق در نهشتههای ولکانیکی، مطلالعه موردی: گردنه صائین (جاده اردبیل- سراب) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
بررسی مناطقی که از لحاظ زمینشناسی و زمینریخت شناسی مستعد وقوع زمینلغزش هستند در تمام پروژههای عمرانی بویژه سازههای خطی امری ضروری میباشد. اگر منطقه مورد نظر دارای شواهد متعدد رخداد زمینلغزشهایقدیمی باشد، اهمیت این مسئله دوچندان میشود. زمینلغزش ۱۶ خرداد سال ۱۳۸۴ که در منطقه ولکانیکی (گردنه صائین) در حدفاصل جاده نیر- سراب رخ داده مثال خوبی برای این مطلب است. عوامل مختلفی در ایجاد این زمینلغزه نقش داشتهاند که از جمله میتوان به عوامل زمینشناسی (لیتولوژی و ساختار زمین شناسی)، ضخامت و بافت خاکو سنگهای سست، درصد پوشش گیاهی، کاربری زمینها، میزان پستی و بلندی، شیب دامنه، و بالاخره آب-های زیر زمینی اشاره نمود. بدین منظور برای مشخصکردن یکی از عوامل مهم تاثیرگذار در وقوع لغزش، ۵ گمانهحفاری شده در محل بررسی گردید و با استفاده از شواهد سطحی چینهای، انطباق چینهشناسی لایههای درگیر در لغزش انجام پذیرفت. مطالعات انجام شده نشان داد که یکی از عوامل محتمل وقوع لغزش شرایط محلی زمینریختشناسی دیرین و وجود یک محدوده فروافتاده با تغییرناگهانی ضخامت خاک و سنگ لغزیده در محل لغزش بوده است. چنین فروافتادگی سبب زهکششدن آبهای عمقی از منطقه بالادست و در طول زمان بسوی زمین لغزش گردنه صائین شده و در نتیجه باعثتشکیل زون هوازده ولکانیکی مستعد چنین لغزشبزرگی شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.