مقاله اثرات زیست محیطی و اقتصادی توسعه ی انرژی زیست توده از محصولات طبیعی و زراعی ویژه با تکیه بر محیط زیست روستایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات زیست محیطی و اقتصادی توسعه ی انرژی زیست توده از محصولات طبیعی و زراعی ویژه با تکیه بر محیط زیست روستایی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات زیست محیطی و اقتصادی توسعه ی انرژی زیست توده از محصولات طبیعی و زراعی ویژه با تکیه بر محیط زیست روستایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات زیست محیطی و اقتصادی توسعه ی انرژی زیست توده از محصولات طبیعی و زراعی ویژه با تکیه بر محیط زیست روستایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات زیست محیطی و اقتصادی توسعه ی انرژی زیست توده از محصولات طبیعی و زراعی ویژه با تکیه بر محیط زیست روستایی :

تعداد صفحات:۲۲
چکیده:
پیشرفت های صنعتی و فنی دنیای کنونی وابسته به تامین انرژی بوده و نکته اینکه بخش عمده ای از انرژی مورد نیاز از منابع فسیلی به دست می آید. منابع فسیلی رو به اتمام بوده و جایگزینی مجدد آنها به زمانی بسیار طولانی نیازمند است. مصرف این منابع نیز عوارض زیست محیطی، اقتصادی و اجتماعی گوناگونی را در جوامع بشری به همراه دارد. بنابراین همواره بشر در تلاش بوده تا منابع جایگزینی برای تولید انرژی بیابد که قابل تجدید بوده و استفاده از آنها عوارض زیست محیطی کمتری در پی داشته باشد. در میان این منابع، تولید انرژی از زیست توده (بیوماس) دارای جایگاه ویژه ای است. زیست توده دارای انواع مختلفی بوده و تاریخ استفاده از آن به قدمت تاریخ بشر است. روند استفاده از زیست توده نیز همراه با پیشرفتهای بشری دستخوش تغییراتی بوده و امروزه زیست توده ی نسل دوم و سوم (زیست توده ی لیگنوسلولزی و محصولات زراعی تراریخته) جایگزین زیست توده ی نسل اول یا همان زیست توده ی سنتی متداول شده اند. در این میان توجه به اینکه بسیار ضروری است که بخش عمده ای از این انرژی از محصولات طبیعی و کشاورزی به دست می آید که منبع اصلی آن اراضی کشاورزی و عرصه های منابع طبیعی در نواحی روستایی است. در حال حاضر آمارهای بین المللی نشان می دهند که بیش از ۳ میلیارد نفر در نواحی روستایی زندگی می کنند که ۷۵ درصد محرومین جهان را نیز دربر گرفته و از این میان ۵/۲ میلیارد نفر از راه کشاورزی امرار معاش می نمایند. آمارهای بین المللی نشان می دهد که در هر ثانیه ۳ نفر به جمعیت جهان اضافه شده و در هر ۸ ثانیه یک هکتار از اراضی حاصلخیز به زمین بایر تبدیل می شود که این امر یعنی افزایش دائمی تقاضا برای غذا و در عین کاهش بستر تولید مواد خوراکی. بنابراین بررسی و اطلاع دقیق از اثرات زیست محیطی، اجتماعی و اقتصادی توسعه ی تویلد انواع انرژی زیست توده در نواحی روستایی که بستر اصلی فعالیت های کشاورزی و تولید غذای بشر است، از حساسیت ویژه ای برخوردار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.