مقاله اثرات زیست محیطی میکروتوپوگرافی پیت و ماند بر تغییرپذیری عوامل کنترل کننده مهم ترین گازهای گلخانه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات زیست محیطی میکروتوپوگرافی پیت و ماند بر تغییرپذیری عوامل کنترل کننده مهم ترین گازهای گلخانه ای دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات زیست محیطی میکروتوپوگرافی پیت و ماند بر تغییرپذیری عوامل کنترل کننده مهم ترین گازهای گلخانه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات زیست محیطی میکروتوپوگرافی پیت و ماند بر تغییرپذیری عوامل کنترل کننده مهم ترین گازهای گلخانه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات زیست محیطی میکروتوپوگرافی پیت و ماند بر تغییرپذیری عوامل کنترل کننده مهم ترین گازهای گلخانه ای :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
گرمایش جهانی زمین، نتیجه افزایش انتشار گازهای گلخانه ای است که به صورت طبیعی و یا توسط فعالیت های انسانی به اتمسفر وارد می شود. دی اکسید کربن (CO2)، متان (CH4) و نیتروز اکسید (N2O) به ترتیب مهم ترین گازهای گلخانه ای مؤثر بر گرمایش جهانی زمین شناخته شده اند که متاٌثر از ذخایر کربن و نیتروژن خاک می باشند. ریشه کن شدن درختان و تشکیل میکروتوپوگرافی پیت و ماند منجر به تغییرپذیری مقادیر ترسیب کربن و نیتروژن خاک می گردد. با هدف بررسی تغییرپذیری عوامل کنترل کننده گازهای گلخانه ای (کربن و نیتروژن)، تعداد ۲۰ درخت ریشه کن شده از گونه راش در جنگل دارابکلای ساری انتخاب شد. سن پیت و ماند معادل سن خشکه دار در نظر گرفته شد و بر این اساس از هر درجه سنی (درجه پوسیدگی ۱ با سن کمتر از ۵ سال، درجه پوسیدگی ۲ با سن بین ۱۰- ۵ سال، درجه پوسیدگی ۳ با سن بین ۱۵ – ۱۰ سال و درجه پوسیدگی ۴ با سن بیش از ۱۵ سال) پنج درخت افتاده مد نظر قرار گرفت. نمونه های خاک از سه میکروسایت بالای ماند، ته پیت و زیر تاج پوشش بسته و از دو عمق ۱۵ – ۰ و ۳۰ – ۱۵ سانتی متری گرفته شد. نتایج حاکی از آنست که میکروسایت پیت و لایه بالایی خاک مقادیر بیشتری از کربن و نیتروژن را در خود ترسیب داده اند. با گذشت زمان، قابلیت ذخیره سازی کربن و نیتروژن خاک توسط پیت و ماندها افزایش می یابد. نتایج این بررسی می تواند در ارزیابی و مدیریت اکوسیستم های جنگلی باد افتاده مورد توجه قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.