مقاله ارائه پیشنهادات و راهکارهایی برای مهار بیابان زایی جهت مقابله با پدیده گرد و غبار به عنوان یک معضل بین المللی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارائه پیشنهادات و راهکارهایی برای مهار بیابان زایی جهت مقابله با پدیده گرد و غبار به عنوان یک معضل بین المللی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارائه پیشنهادات و راهکارهایی برای مهار بیابان زایی جهت مقابله با پدیده گرد و غبار به عنوان یک معضل بین المللی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارائه پیشنهادات و راهکارهایی برای مهار بیابان زایی جهت مقابله با پدیده گرد و غبار به عنوان یک معضل بین المللی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارائه پیشنهادات و راهکارهایی برای مهار بیابان زایی جهت مقابله با پدیده گرد و غبار به عنوان یک معضل بین المللی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
بیابان‌زایی در میان ۳۷ چالش مهم جهانی، به عنوان یکی از سه چالش اصلی فراروی بشر در قرن ۲۱ محسوب می­شود. گرد و غبار به عنوان یک فرایند طبیعی در مناطق بیابانی و صحراها در اثر عملکرد بادهای قوی بر سطح خاک رخ داده و سبب معلق شدن ذرات ریز خاک در فضای نزدیک سطح زمین می­شود. لذا هدف اصلی این مقاله ارائه و بررسی راهکارهای موثر در کنترل بیابان­زایی در جهت کاهش پدیده­ی گرد و غبار در کشور می­باشد. ازجمله روش­های پیشنهادی روش­های جامع کنترل بیابان یعنی کنترل براساس نتایج اکولوژیک و فواید اقتصادی اراضی با توجه به ویژگی­های منابع طبیعی و مسایل اجتماعی-اقتصادی و اصلاح روش­های تامین انرژی، استفاده از پتانسیل­ها و قابلیت­های بیابان یعنی تولید انواع انرژی­های تجدیدپذیر و بهره­گیری از اکوتوریسم در بیابان و ایجاد موانع و احداث بادشکن­های کوتاه با استفاده از ساقه­ی گندم می­باشند که در این مقاله مورد بحث قرار می­گیرند. در انتها باید ذکر کرد که بیابان زایی یک مقوله ملی، فرابخشی و حتی بین المللی است و مهار و کنترل این پدیده در حیطه­ی وظایف یک سازمان یا یک وزارتخانه و گاهی اوقات حتی یک کشور هم نمی­گنجد. مسلماً کارهای ضربتی و آنی برای مقابله با آن میسر نیست، بلکه باید با کمک کشورهای درگیر و همکاری سازمان­های بین المللی راهکارهای اساسی جستجو شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.