مقاله بررسی تغییرات اندازه تاج پوشش گونه سیاه تاغ جهت استفاده در طراحی بادشکن زنده (مطالعه موردی: جنگل های دشت کاشت تاغ در منطقه اشکذر استان یزد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات اندازه تاج پوشش گونه سیاه تاغ جهت استفاده در طراحی بادشکن زنده (مطالعه موردی: جنگل های دشت کاشت تاغ در منطقه اشکذر استان یزد) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات اندازه تاج پوشش گونه سیاه تاغ جهت استفاده در طراحی بادشکن زنده (مطالعه موردی: جنگل های دشت کاشت تاغ در منطقه اشکذر استان یزد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات اندازه تاج پوشش گونه سیاه تاغ جهت استفاده در طراحی بادشکن زنده (مطالعه موردی: جنگل های دشت کاشت تاغ در منطقه اشکذر استان یزد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات اندازه تاج پوشش گونه سیاه تاغ جهت استفاده در طراحی بادشکن زنده (مطالعه موردی: جنگل های دشت کاشت تاغ در منطقه اشکذر استان یزد) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
پژمردگی و خشکیدگی در بسیاری از جنگل های دست کاشت تاغ مناطق بیابانی ایران قابل مشاهده است. عملیات پرورشی هرس از جمله راهکارهای موثر در بازیافت شادابی درختچه‌های تاغ گزارش شده است. آگاهی از نوع هرس و شرایط رویشگاه بر ابعاد و فرم گیاهان بر مدیریت پایدار عرصه‌ها و طراحی بادشکن زنده با این گونه گیاهی تأثیرگذار است. به ‌همین منظور در آبان‌ماه ۱۳۷۳ محدوده‌ای در جنگل های تاغ منطقه اشکذر که آثار پژمردگی در آن ها قابل مشاهده بود، انتخاب و نسبت به برش درختچه‌های آن از سطح زمین، ارتفاع ۳۵ و ۷۰ سانتیمتری اقدام گردید. با گذشت یک سال از قطع درختچه‌ها، اندازه‌گیری میزان رشد قطری و ارتفاعی آن ها به همراه گیاهان شاهد، ‌آغاز و هر ساله در زمان مشابه تا سال ۱۳۷۹ و یک نوبت دیگر در سال ۱۳۸۴ انجام گرفت. همزمان با این پژوهش در مجاور محدوده انتخابی درختچه‌های موجود در پاییز سال ۱۳۷۳ با اره موتوری کف بر گردید و تا سال ۱۳۸۴ به صورت قرق تحت حفاظت قرار گرفت. تأثیر تنک‌سازی جست-های حاصل از رشد مجدد گیاهان بر رشد قطری و ارتفاعی درختچه‌ها مورد بررسی قرار گرفت. نتایج این پژوهش‌ها حاکی از برتری درختچه‌های هرس شده در ارتفاع ۳۵ سانتیمتری و همچنین برتری شیوه کف‌بری با تنک جست ها در سال اول درمقایسه با دیگر تیمارهای کف بری بوده است. درختچه‌های تاغ محدوده طرح تا سن ۱۰سالگی به بیشینه رشد قطری و ارتفاعی می‌رسند. اندازه قطر و ارتفاع تاج پوشش این گونه در ۱۲ سالگی به ترتیب ۳۷۵ و۲۸۰ سانتیمتر است. در درختچه‌های برش داده شده اندازه گیاه به مقدار قبل از برش برنگشته است. حداکثر قطر و ارتفاع تاج پوشش این گونه در برش از ارتفاع ۳۵ سانتیمتری به‌ترتیب۲۶۱ و ۱۷۲ سانتیمتر و در شیوه کف بری با تنک جست به میزان ۲۴۰ و ۱۹۰ سانتیمتر می‌رسد. در مدیریت پایدار عرصه‌های احیاء شده و همچنین در طراحی بادشکن زنده با گونه سیاه تاغ توجه به اندازه طبیعی گیاهان هرس نشده و هرس شده در ارتفاع ۳۵ سانتیمتری ضروری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.