مقاله تعیین فرکانس تشدید میوه سیب با استفاده از روش غیر مخرب پاسخ آکوستیک به منظور ارزیابی شاخص سفتی و پیش بینی آن در طول مدت انبارداری با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین فرکانس تشدید میوه سیب با استفاده از روش غیر مخرب پاسخ آکوستیک به منظور ارزیابی شاخص سفتی و پیش بینی آن در طول مدت انبارداری با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین فرکانس تشدید میوه سیب با استفاده از روش غیر مخرب پاسخ آکوستیک به منظور ارزیابی شاخص سفتی و پیش بینی آن در طول مدت انبارداری با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین فرکانس تشدید میوه سیب با استفاده از روش غیر مخرب پاسخ آکوستیک به منظور ارزیابی شاخص سفتی و پیش بینی آن در طول مدت انبارداری با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین فرکانس تشدید میوه سیب با استفاده از روش غیر مخرب پاسخ آکوستیک به منظور ارزیابی شاخص سفتی و پیش بینی آن در طول مدت انبارداری با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
سفتی میوه یکی از مهمترین شاخصهای کیفی میوهها میباشد که از آن میتوان در مواردی همچونآگاهی از میزان رسیدگی میوه، تخمین مدت زمان مناسب برای انبارداری و ایجاد شرایط بهینه حمل و نقل استفاده کردکهامروزه آزمونهای غیر مخرب برای اندازهگیری آن متداول شده است. از جمله آزمونهای غیر مخرب که برای اندازه گیری سفتی میوهها جنبه عملی پیدا کرده است روش پاسخ آکوستیک میباشد. در تحقیق حاضر روش پاسخ آکوستیک برای اندازهگیری سفتی چهار رقم سیب (گلدن دلیشز، رد دلیشز، جاناگلد و پاپیروکا) در طول انبارداری بهکار گرفته شد. سیبها در سه تاریخ متمایز برداشت شده و در اندازههای کوچک، متوسط و بزرگ درجه بندی شده و بعد از آزمون سفتی سنجی اولیه به سردخانه با دمای ۱ درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی ۸۰ درصدمنتقل شدند. آزمون سفتی سنجی هر ۲۰ روز یکبار در مدت ۳ ماه دوره انبارداری برای میوهها صورت گرفت. برای پیش بینی سفتی سیبها از شبکههای عصبی مصنوعی که ورودیهای آن شامل، تاریخ برداشت، جرم، زمان انبارداری، رقم و فرکانس تشدید اول سیبها است، استفاده شد. برای طراحی شبکه بهینه از شبکههای پیش خور با دو الگوریتم یادگیری لونبرگ- مارکوارت و تنظیم بیزی با ساختارها و توابع فعال سازی مختلف استفاده شده است. از بین شبکههای تست شده شبکه عصبی با ساختار ۱-۱۰-۵ و الگوریتم یادگیری لونبرگ- مارکورات و توابع فعالسازی تانژانت هایپر بولیک و خطی بین لایهها، با ضریب تبیین (۹۹۷۹/۰ R2=) به عنوان شبکه بهینه انتخاب شد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.