مقاله اندازه گیری شاخص های فساد روغن مصرفی قنادی ها و اغذیه فروشی های شهرستان برخوار و میمه استان اصفهان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اندازه گیری شاخص های فساد روغن مصرفی قنادی ها و اغذیه فروشی های شهرستان برخوار و میمه استان اصفهان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اندازه گیری شاخص های فساد روغن مصرفی قنادی ها و اغذیه فروشی های شهرستان برخوار و میمه استان اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازه گیری شاخص های فساد روغن مصرفی قنادی ها و اغذیه فروشی های شهرستان برخوار و میمه استان اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اندازه گیری شاخص های فساد روغن مصرفی قنادی ها و اغذیه فروشی های شهرستان برخوار و میمه استان اصفهان :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
طی سرخ کردن زیاد روغن، اکسیداسیون با میزان بیشتری اتفاق می افتد که سبب تولید هیدروپراکسیدها و سپس ترکیبات فرار مانند آلدئیدها، کتونها و اسیدهای کربوکسیلیک و سایر مواد شیمیایی نامطلوب می گردد. این مطالعه با هدف تعیین میزان عدد پراکسید، رانسیته ، عدد اسیدیته در روغن های مصرفی در قنادیها و سمبوسه فروشی های شهر برخوار و میمه انجام گردیدمواد و روشها: تعداد ۵۴ نمونه روغن از کارگاههای قنادی و سمبوسه فروشی در شهرستان برخوار و میمه به صورت تصادفی جمع آوری شد. آزمایشات عدد پراکسید، رانسیدیته و شاخص اسیدیته بر روی ۵ گرم روغن انجام شد که به ترتیب هیدروپراکسیدها، آلدئیدها و اسیدهای آزاد طی مراحل اکسیداسیون اندازه گیری شد.نتایج و بحث: آزمایشات نشان داد روغن ها از نظر عدد اسیدی، سالم و فقط ۴/۷% از آنها فاسد بودند این یافته ها حاکی از آن است که ۸۷% از روغن های قنادی و سمبوسه فروشی ها از نظر عدد پراکسید قابل مصرف می باشند.نتیجه گیری: نحوه استفاده روغن اغذیه فروشی و قنادیها در شهرستان برخوار و میمه نامطلوب بوده که ممکن است محتوی مواد سمی باشند و سلامت مصرف کنندگان را تهدید کنند. بنابراین مسئولان مربوطه علاوه بر توجه به تهیه و توزیع روغن های مناسب برای پخت، بایستی کنترل دقیق بر مراکز تهیه و توزیع غذاهای آماده و قنادیها جهت رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی داشته باشند و آموزش های لازم ارائه شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.