مقاله بررسی میزان تأثیر معیار فرسایش بادی در بیابانزایی منطقهمرادآباد سراوان با استفاده ازسیستم اطلاعات جغرافیایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان تأثیر معیار فرسایش بادی در بیابانزایی منطقهمرادآباد سراوان با استفاده ازسیستم اطلاعات جغرافیایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان تأثیر معیار فرسایش بادی در بیابانزایی منطقهمرادآباد سراوان با استفاده ازسیستم اطلاعات جغرافیایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان تأثیر معیار فرسایش بادی در بیابانزایی منطقهمرادآباد سراوان با استفاده ازسیستم اطلاعات جغرافیایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان تأثیر معیار فرسایش بادی در بیابانزایی منطقهمرادآباد سراوان با استفاده ازسیستم اطلاعات جغرافیایی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
بیابانزایی به عنوان یکی از بارزترین وجوه تخریب اراضی و بحران اکولوژیکی در بیشتر کشورهای جهان مطرح شده است. از این رو تحقیقات در زمینه کاهش و جلوگیری از گسترش این پدیده بسیار ضروری است. برای این منظور پس از بررسی و ارزیابی های اولیه معیار فرسایش بادی، چهار شاخص ظهور رخساره فرسایشی و یا شدت فرسایش، تراکم پوشش غیر زنده در سطح خاک، درصد پوشش گیاهی و روزهای شاخص طوفانی گرد و خاک به عنوان مهم ترین شاخص های معیارفرسایش بادی موثر در بیابان زایی منطقه مرادآباد سراوان در نظر گرفته شد. با استفاده از روش فوق امتیازات هر شاخص مشخص و ارزش معیار با محاسبه میانگین هندسی امتیاز شاخص ها مشخص گردید و پس از آن هر یک از شاخص ها به صورت لایه های اطلاعاتی وارد محیط GIS شدند. با روی هم گذاری و تلفیق لایه های رستری شاخص های مذکور و محاسبه میانگین هندسی آن ها و تجزیه و تحلیل آن با استفاده از مدل IMDPA نقشه شدت بیابان زایی منطقه به دست آمد بر اساس نتایج حاصل از نقشه به دست آمده ۳/۲۲ درصد منطقه از نظر درجه بیابانزایی در کلاس متوسط، ۱/۳۰% آن در کلاس شدید و ۶/۴۷% را مناطق کوهستانی و مسکونی در بر گرفته است و شاخص پوشش گیاهی با ارزش عددی ۸۳/۲ بیش ترین تأثیر و شاخص ظهوررخساره فرسایشی یا شدت فرسایشی با ارزش عددی ۰۹/۲ کم ترین نقش در بیابان زایی منطقه داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.