مقاله بهبود شبیه‌سازی گسیل غبار با استفاده از خوراند داده‌های جدید سطح در طرح واره‌های فرسایش باد تحت مدل WRF-Chem


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهبود شبیه‌سازی گسیل غبار با استفاده از خوراند داده‌های جدید سطح در طرح واره‌های فرسایش باد تحت مدل WRF-Chem دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهبود شبیه‌سازی گسیل غبار با استفاده از خوراند داده‌های جدید سطح در طرح واره‌های فرسایش باد تحت مدل WRF-Chem  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهبود شبیه‌سازی گسیل غبار با استفاده از خوراند داده‌های جدید سطح در طرح واره‌های فرسایش باد تحت مدل WRF-Chem،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهبود شبیه‌سازی گسیل غبار با استفاده از خوراند داده‌های جدید سطح در طرح واره‌های فرسایش باد تحت مدل WRF-Chem :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
هدف از این پژوهش بررسی میزان گسیل غبار برآورد شده توسط طرح واره‌های فرسایش بادی تحت مدل منطقه‌ای پیش‌بینی عددی و تحقیقاتی WRF-Chem در منطقه خاور‌میانه با استفاده از سری داده‌های بهبود یافته پارامترهای سطح است. این داده‌ها، که در برگیرنده پوشش گیاهی، بافت خاک و توپوگرافی است، به کمک داده‌های ماهواره‌ای سنجنده مودیس و داده‌های USGS تهیه، و با تلفیق آن‌ها مناطق مستعد گسیل غبار منطقه مشخص شده است. از آن جایی که داده‌های سطح موجود در مدل WRF-Chem شامل داده‌های میانگین پنج ساله و با تفکیک افقی پایین هستند و همچنین به دلیل اهمیت شرایط سطحی مناطق چشمه غبار در تعیین میزان گسیل غبار و نحوه توزیع آن در منطقه، مقایسه‌ای بین نتایج داده‌های موجود در مدل WRF-Chem با داده‌های جدید انجام شد. نتایج نشان‌دهنده عدم توانایی داده‌های موجود در مدل برای نمایان کردن جزئیات خصوصیات بافت خاک و پوشش گیاهی منطقه است. درحالی‌که داده‌های جدید میزان خطا را در شناسایی چشمه‌های غبار و به دنبال آن تعیین میزان گسیل و نحوه توزیع غبار کاهش می‌دهد. افزون بر آن، گسیل غبار با داده‌های جدید سطح در مدل WRF-Chem و تحت طرح واره‌های فرسایش بادی برای طوفان غبار دوره ۹-۴ جولای ۲۰۰۹، شبیه‌سازی و چشمه‌های غبار موثر و میزان گسیل از هر یک از آن‌ها و نحوه توزیع غبار در منطقه بررسی شد. نتایج شبیه‌سازی‌ها نشان می‌دهد که این طوفان غبار بر فراز چشمه سودان شکل گرفته و با جریان‌های جنوب‌غربی به سمت شمال‌شرق تا ایران و ترکمنستان کشیده شده است. همچنین نتایج حاصل از شبیه‌سازی گسیل غبار نشان می‌دهد که الگوی گسیل غبار حاصل از داده‌های جدید در طرح واره‌های فرسایش بادی گستردگی بیشتری در اطراف چشمه‌های اصلی غبار تعیین شده در منطقه خاورمیانه دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.