مقاله بررسی آلودگی گوشت های قرمز درمناطق زلزله زده استان آذربایجان شرقی به یرسینیا انتروکولیتیکا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی آلودگی گوشت های قرمز درمناطق زلزله زده استان آذربایجان شرقی به یرسینیا انتروکولیتیکا دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آلودگی گوشت های قرمز درمناطق زلزله زده استان آذربایجان شرقی به یرسینیا انتروکولیتیکا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آلودگی گوشت های قرمز درمناطق زلزله زده استان آذربایجان شرقی به یرسینیا انتروکولیتیکا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آلودگی گوشت های قرمز درمناطق زلزله زده استان آذربایجان شرقی به یرسینیا انتروکولیتیکا :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
یرسینیا انتروکولیتیکا یکی از عوامل بیماریزای روده‌ای است که از طریق آب و مواد غذایی، به ویژه گوشت آلوده به انسان منتقل می‌شود.گوشت آلوده به این باکتری فاقد هر گونه علامت ظاهری فساد بوده و خوردن چنین گوشتی به صورت خام یا نیمه پز باعث ابتلای به گاستروآنتریت حاد، اسهال خونی، لنفادنیت و حتی سپتی سمی می‌شود. این تحقیق به منظوربررسی فراوانی یرسینیا انتروکولیتیکا در انواع گوشت قرمز توزیع شده در مناطق زلزله زده استان آذربایجان شرقی صورت گرفت.مواد و روش ها: بدین منظور ۱۲۰ نمونه گوشت قرمز با روش نمونه ‌برداری تصادفی تهیه شد. گوشت‌ ها بر اساس پارامترهای بسته‌بندی و بدون بسته‌بندی، نحوه نگهداری و ماند‌گاری دسته‌بندی شدند. تمامی نمونه ‌ها در جعبه‌های سرد و در شرایط آسپتیک به آزمایشگاه منتقل گردیده و آزمایشات میکروبی لازم جهت تشخیص و ایزولاسیون یرسینیا انتروکولیتیکا بر روی آنها صورت گرفت.یافته ها: ۳/۱۳% از کل گوشت های مورد مطالعه آلوده به باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا بودند. آنالیز نتایج با آزمون های دقیق فیشر و کای دو نشان دادند که اختلاف معنی‌داری در میزان فراوانی آلودگی مابین دسته های مختلف نمونه‌ها وجود نداشت. نتیجه گیری: میزان قابل توجهی از گوشت های قرمز ، بدون وجود نشانه ظاهری، آلوده به باکتری فوق بوده و چنانچه در حین پخت غذاهای گوشتی حرارت کافی جهت کشتن کامل میکروب ها اعمال نگردد، نگهداری مجدد بعدی غذا در یخچال فرصت لازم برای تکثیر باکتری را فراهم آورده و با توجه به نبودن علایم ظاهری فساد، سبب بروز گاستروانتریت و دیگر عوارض گوارشی در مصرف کنندگان می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.