مقاله اثر سطوح و منابع مختلف شوری و تلقیح میکوریزایی روی ویژگی های ریشه و غلظت فسفر، سدیم و پتاسیم شبدر برسیم (.Trfolium alexandrinum L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر سطوح و منابع مختلف شوری و تلقیح میکوریزایی روی ویژگی های ریشه و غلظت فسفر، سدیم و پتاسیم شبدر برسیم (.Trfolium alexandrinum L) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سطوح و منابع مختلف شوری و تلقیح میکوریزایی روی ویژگی های ریشه و غلظت فسفر، سدیم و پتاسیم شبدر برسیم (.Trfolium alexandrinum L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطوح و منابع مختلف شوری و تلقیح میکوریزایی روی ویژگی های ریشه و غلظت فسفر، سدیم و پتاسیم شبدر برسیم (.Trfolium alexandrinum L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سطوح و منابع مختلف شوری و تلقیح میکوریزایی روی ویژگی های ریشه و غلظت فسفر، سدیم و پتاسیم شبدر برسیم (.Trfolium alexandrinum L) :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور بررسی اثر سطوح و منابع مختلف شوری روی ویزگی های ریشه و غلظت فسفر، سدیم و پتاسیم شبدر برسیم (.Trfolium alexandrinum L) در همزیستی با قارچ میکوریزآربوسکولار، آزمایشی در سال ۹۰ به صورت فاکتوریل با طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در گلخانه دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین اجرا شد. قارچ در دو سطح NM (عدم تلقیح با میکوریزا) و M (تلقیح با میکوریزا) به عنوان فاکتور اول، سه سطح شوری شامل شاهد (آب آبیاری ۲/۲)، ۵ و ۱۰ دسی زیمنس بر متر به عنوان فاکتور دوم و چهار نوع نمک شامل سولفات منیزیم،کلرید سدیم، سولفات سدیم و کلرید منیزیم به عنوان فاکتور سوم در نظر گرفته شدند. نتایج آنالیز آماری افزایش معنی داری در وزن خشک کل گیاه (اندامهای هوایی و ریشه)، طول ریشه، میزان عناصر فسفر، پتاسیم، سدیم و نسبت K/Na را در ریشه و اندام هوایی گیاهان میکوریزایی در مقایسه با گیاهان شاهد (بدون میکوریزا) نشان داد. با افزایشسطوح شوری، میزان سدیم افزایش یافت ولی کاهش معنی داری در مؤلفه های رشد یاد شده و عناصر فسفر، پتاسیم، منیزیم، کلسیم و نسبت K/Na در ریشه و ا ندام هوایی مشاهده گردید. در سطوح مشابه شوری، به ترتیب نمک های کلرید سدیم و سولفات منیزیم دارای بیشترین تا کمترین درجه سمیت برای گیاه شبدر برسیم بودند. به نظر می رسد مهمترین عامل افزایش عملکرد تیمارهای میکوریزایی نسبت به شاهد، در درجه اول بهبود جذب فسفر و سپس بالا تر بودن نسبت K/Na آنها باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.