مقاله اثر محلول پاشی سولفات روی و سولفات آهن بر عملرد گیاه دارویی کاسنی (Cichorium intybus L. ) تحت تنش خشکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر محلول پاشی سولفات روی و سولفات آهن بر عملرد گیاه دارویی کاسنی (Cichorium intybus L. ) تحت تنش خشکی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر محلول پاشی سولفات روی و سولفات آهن بر عملرد گیاه دارویی کاسنی (Cichorium intybus L. ) تحت تنش خشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر محلول پاشی سولفات روی و سولفات آهن بر عملرد گیاه دارویی کاسنی (Cichorium intybus L. ) تحت تنش خشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر محلول پاشی سولفات روی و سولفات آهن بر عملرد گیاه دارویی کاسنی (Cichorium intybus L. ) تحت تنش خشکی :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
به منظور ارزیابی اثر محلول پاشی سولفات روی و سولفات آهن و تنش خشکی بر عملکرد و اجزای عملکردر گیاه دارویی اسنی در سال زراعی ۹۱-۱۳۹۰ آزمایشی به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار درمزرعه پژوهی دانشگاه بوعلی سینا انجام شد. تنشخشکی شامل تنششدید (آبیاری بعد از ۱۲۰ میلیمتر تبخیر از تشتک تبخیر) تنش متسوط (آبیاری بعد از ۹۰ میلیمتر تبخیر از تشتک تبخیر) و بدون تنش (آبیاری بعد از ۶۰ میلی متر تبخیر از تشتک تبخیر) بود. محلول پاشی شامل چهار سطح: سولفات روی، سولفات آهن، سولفات روی + سولفات آهن و بدون محلول پاشی بود. بر اساس نتایج مقایسه میانگین تنشخشکی ۹۰ و ۱۲۰ میلی متر به ترتیب موجب کاهش ۵۱ و ۹۳ درصدی عملکرد بیولوژیک و ۱۶ و ۵۰ درصدی عملکرد برگ نسبت به تیمار آبیاریک امل گردید. محلول پاشی توام سولفات روی و آهن موجب افزایش ۱۶ درصدی در عملکرد برگ نسبت به عدم محلول پاشی گردید. در تیمار آبی ۹۰ میلی متر محلول پاشی همزمان آهن و روی موجب افزایش ۳۲ درصدی در عملکرد ریشه و عملکرد بیولوژیک را در پی داشت. در تیمار آبی ۱۲۰ میلی متر نیز محلول پاشی همزمان آ]ن و روی به ترتیب افزایش ۲۰ و ۳۲ درصدی را در تعداد ساقه فرعی و عملکرد بیولوژیک موجب شد، محلول پاشیسولفات روی نیز باعث افزایش ۲۱ درصدی در عملکرد ریشه نسبت به عدم محلول پاشی شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.