مقاله تعیین میزان آفلاتوکسین M1 در نمونه های شیر پاستوریزه تولیدی کارخانجات استان خراسان جنوبی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین میزان آفلاتوکسین M1 در نمونه های شیر پاستوریزه تولیدی کارخانجات استان خراسان جنوبی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین میزان آفلاتوکسین M1 در نمونه های شیر پاستوریزه تولیدی کارخانجات استان خراسان جنوبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین میزان آفلاتوکسین M1 در نمونه های شیر پاستوریزه تولیدی کارخانجات استان خراسان جنوبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین میزان آفلاتوکسین M1 در نمونه های شیر پاستوریزه تولیدی کارخانجات استان خراسان جنوبی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
شیر و فرآورده های لبنی به لحاظ دارا بودن ارزش غذایی بالا در تغذیه انسان از اهمیت بالایی برخوردار می باشند. امروزه تلاش های زیادی به منظور افزایش و بهبود کیفیت و کمیت شیر از طریق کنترل و کاهش مشکلات دامی و بهبود تغذیه در دام ها صورت گرفته است. آفلاتوکسین-ها گروه بزرگی از سموم قارچی هستند که در مواد غذایی و خوراک دام وجود دارند و شامل آفلاتوکسین M2 M1, B2,B1, G1, G2, می باشد که در بین آن ها آفلاتوکسین B1از همه خطرناک تر می باشد. آفلاتوکسین M1 مشتق هیدروکسیله آفلاتوکسین B1 و اولین باقی مانده آفلاتوکسین است که از شیر، صفرا و ادرار دام های تغذیه شده با خوراک آلوده به آفلاتوکسین B1 و B2 دفع می گردد و به بخش پروتئینی شیر باند می شود. AFM1 در مقابل تغییرات حرارتی از قبیل پاستوریزاسیون کردن، استریلیزه کردن و دیگر روش های تولید فرایند غذایی مقاوم است .آلودگی شیر خطر بزرگی برای سلامت جامعه محسوب می شود. لذا هدف از این مطالعه اندازه گیری میزان افلاتوکسین M1 در شیرها ی پاستوریزه تولیدی کارخانجات شیر استان خراسان جنوبی می باشد.روش کار: جهت انجام این مطالعه توصیفی – تحلیلی ۵۹ نمونه شیر پاستوریزه به طورتصادفی درفصل زمستان در ۳ شهر استان خراسان جنوبی انتخاب و میزان افلاتوکسین M1 درآنها با استفاده از روش الایزای رقابتی اندازه گیری شد. نتایج با استفاده از آمار توصیفی و تحلیلی در محیط نرم افزاری SPSS 16 مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفت.یافته ها: ۹/۹۴% نمونه های شیر به میزان قابل اندازه گیری، آلوده به افلاتوکسین M1 بودند. میانگین غلظت این مایکوتوکسین در نمونه های شیر ۶۶۹/۷ ± ۳۹۴/۲۲ نانوگرم درلیتر متغیر بود. میزان آلودگی به افلاتوکسین M1 در مورد هیچ کدام از نمونه های شیر بالاتر از حد استاندارد نبودند.بحث و نتیجه گیری: شیوع بالای آلودگی با آفلاتوکسین M1 درنمونه های شیر نگران کننده است و لزوم پیشگیری از ورود پیش ساز این سم (آفلاتوکسین B1) در خوراک دام-های شیری و نیز لزوم نظارت بیشتر را خاطر نشان می کند. ارتقای سطح فرهنگ تولیدکنندگان و همچنین نظارت بیشتر مسئولین جهاد کشاورزی و سایر سازمان ها جهت فراهم آوردن راه کارهای مناسب برای کاهش میزان آلودگی افلاتوکسین M1 در مراکز جمع آوری شیر را از قبیل کنترل خوراک دام و وضعیت انبار و نگهداری علوفه و غذای دام در این زمینه ضروری بنظر می رسد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.