مقاله بررسی اثرات آب گرم برطول عمر پس از برداشت میوه موز «رقم کاوندیش»


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات آب گرم برطول عمر پس از برداشت میوه موز «رقم کاوندیش» دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات آب گرم برطول عمر پس از برداشت میوه موز «رقم کاوندیش»  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات آب گرم برطول عمر پس از برداشت میوه موز «رقم کاوندیش»،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات آب گرم برطول عمر پس از برداشت میوه موز «رقم کاوندیش» :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
برای بررسی تأثیر آب گرم بر شاخص های مرتبط باماندگاری میوه موز تحقیق حاضر با استفاده از ۳ سطح آب گرم (۴۰ درجه سانتی گراد در ۱۵ دقیقه، ۵۰ درجه سانتیگراد در ده دقیقه، ۵۵ درجه سانتیگراد در سه دقیقه)، در روزهای ۷ و ۱۴ و ۲۱ روز در آزمایشگاه پس از برداشت اجرا شد. متغیرهای درصد ماده خشک، مواد جامد محلول مدت ماندگاری میوه موز رقم کاوندیش بررسی شدند. براساس نتایج حاصل از آزمایش اعمال، آب گرم ۵۰ درجه سانتیگراد در ده دقیقه بهترین تیار در ماندگاری موز بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.