مقاله بررسی اثرات تیمارهای مختلف پرایمینگ بر روی خصوصیات جوانه زنی بذور ذرت رقم ۵۲۴


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات تیمارهای مختلف پرایمینگ بر روی خصوصیات جوانه زنی بذور ذرت رقم ۵۲۴ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات تیمارهای مختلف پرایمینگ بر روی خصوصیات جوانه زنی بذور ذرت رقم ۵۲۴  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات تیمارهای مختلف پرایمینگ بر روی خصوصیات جوانه زنی بذور ذرت رقم ۵۲۴،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات تیمارهای مختلف پرایمینگ بر روی خصوصیات جوانه زنی بذور ذرت رقم ۵۲۴ :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
پرایمینگ بذر یکی از تکنیک های رایج آبگیری برای بهبود کارایی جوانه زنی بذر گیاهان می باشد. جهت بررسی اثر تیمارهای مختلف هیدروپریمینگ و اسموپرایمینگ بر خصوصیات جوانه زنی بذر گیاه زراعی ذرت (رقم ۵۲۴) آزمایشی به صورت طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار انجام شد. تیمارهای مورد استفاده شامل پلی اتیلن گلایکول ۶۰۰۰ (PEG6000) در سه غلظت ۵، ۱۰ و ۱۵ درصد،نیترات پتاسیم (KNO3) در سه غلظت ۱، ۲ و ۳ درصد، کلرید پتاسیم (KCL) در سه غلظت ۱، ۲ و ۴ درصد و تیمار آب مقطر در طی زمانهای ۱۲ و ۲۴ ساعت بودند. نتایج آزمایش ها نشان داد که تیمارهای هیدروپرایمینگ (آب مقطر) نسبت به تیمارهای اسموپرایمینگ تأثیر بیشتری بر خصوصیات جوانه زنی بذور ذرت داشته است. نتایج حاکی از آن بود که بیشترین سرعت جوانه زنی بذور ذرت در تیمار آب مقطر (۲۰/۳۳) و PEG 5 درصد (۱۸/۳۹) در ۱۲ ساعت مشاهده شد. نتایج این تحقیق همچنین نشان داد که بیشترین درصد جوانه زنی عادلی (۱۰۰ درصد) بذور ذرت در تیمار ۳KNO3 درصد در ۱۲ ساعت و ۴KCL درصد در ۲۴ ساعت حاصل شد. نتایج همچنین حاکی از آنب ود که با افزایش غلظت ترکیبات اسموپرایمینگ فاکتورهای مورد اندازه گیری شامل سرعت و درصد جوانه زنی، نسبت وزن خشک ریشه چه به ساقه چه، نسبت طولی ریشه چه به ساقه چی روندی نزولی پیدا نمودند. بطوریکه بیشیترین تأثیر این ترکیبات بر صفات مورد اندازه گیری در سطوح پائین غلظت آنها حاصل شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.