مقاله بررسی اثرات یمارهای مختلف شوری بر روی خصوصیات جوانه زنی بذور گندم در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات یمارهای مختلف شوری بر روی خصوصیات جوانه زنی بذور گندم در شرایط آزمایشگاهی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات یمارهای مختلف شوری بر روی خصوصیات جوانه زنی بذور گندم در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات یمارهای مختلف شوری بر روی خصوصیات جوانه زنی بذور گندم در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات یمارهای مختلف شوری بر روی خصوصیات جوانه زنی بذور گندم در شرایط آزمایشگاهی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
جهت بررسی اثر تیمارهای مختلف شوری (اسموپرایمینگ) و مقایسه آنها با آب مقطر (هیدروپرایمینگ) بر خصوصیات جوانه زنی بذور گندم رقم دریا، آزمایشی به صورت طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار انجام شد. تیمارهای مورد استفاده شامل پلی اتیلن گلایکول ۶۰۰۰ (PEG6000) در سه غلظت ۵، ۱۰ و ۱۵ درصد، نیترات پتاسیم (KNO3) در سه غلظت ۱، ۲ و ۳ درصد، کلرید پتاسیم (KCL) در سه غلظت ۱، ۲ و ۴ درصد و تیمار اب مقطر در طی زمان های مختلف ۸ و ۱۶ ساعت بودند. نتایج آزمایش نشان داد که تیامر هیدروپرایمینگ نسبت به تیمارهای اسموپرایمنیگ تأثیر بیشتری بر خصوصیات جوانه زنی بذور گندم داشته است. بیشترین سرعت جوانه زنی در تیمار آب مقطر ۸ و ۱۶ ساعت (به ترتیب ۲۲/۱۱ و ۲۰/۵۸) و تیمارهای ۵PEG درصد ۸ و ۱۶ ساعت (به ترتیب ۲۰/۸۲ و ۲۱/۱۱) مشاهده شد. نتایج این تحقیق همچنین نشان داد که بیشترین درصد جوانه زنی عادی (۱۰۰ درصد) در تیمار آب م قطر ۱۶ ساعت حاصل شد. همچنین مشاهده شد که با افزایش غلظت ترکیبات اسموپرایمینگ فاکتورهای مورد اندازه گیری شامل سرعت و درصد جوانه زنی نسبت وزن خشک ریشه چه به ساقه چه و نسبت طولی ریشه چه به ساقه چه در گندم روندی نزولی پیدا نمودند. بطوریکه بیشترین تأثیر این ترکیبات بر صفات مورد اندازه گیری در سطوح پائین غلظت آنها حاصل شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.