مقاله بررسی تأثیر انواع محلول های غذایی در تولید مینی تیوبر از میکروتیوبر سه رقم سیب زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر انواع محلول های غذایی در تولید مینی تیوبر از میکروتیوبر سه رقم سیب زمینی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر انواع محلول های غذایی در تولید مینی تیوبر از میکروتیوبر سه رقم سیب زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر انواع محلول های غذایی در تولید مینی تیوبر از میکروتیوبر سه رقم سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر انواع محلول های غذایی در تولید مینی تیوبر از میکروتیوبر سه رقم سیب زمینی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
این تحقیق به منظور بررسی تولید مینی تیوبر از میکروتیوبرهای سه رقم سیب زمینی در شرکت بهپرور سبلان اردبیل در سال ۱۳۹۱ اجرا گردید. میکروتیوبرهای ارقام آگریا، ساوالان و کاریزر از گیاهچه های حاصل از کشت مریستم در شرایط آزمایشگاهی با تناوب نوری ۸ ساعت تاریکی و ۱۶ ساعت روشنایی تا تولید اولین میکروتیوبر و سپس در تاریکی کامل و دمای ۲۲-۱۸ درجه سانتیگراد در محیط کشت MS تولید شدند. این آزمایش براساس طرح فاکتوریل بر پایه کاملاًتصادفی در سه تکرار و دو فاکتور که در آن فاکتور اول میکروتیوبرهای سه رقم سیب زمینی و فاکتور دوم سه محلول غذایی بود. نتایج تجزیه واریانس حاصل از اندازه گیری صفات مورد مطالعه نشان داد بین ارقام، محلول غذایی و اثر متقابل آنها از لحاظ صفات ارتفاع بوته، تعداد و وزن مین تیوبر در بوته و متر مربع و متوسط اندازه مینی تیوبر اختلاف معنی دار وجود دارد. بیشترین تعداد و وزن مینی تیوبر در متر مربع درارقام کایزر و ساوالان در محلول غذایی توصیه شده توسط مرکز تحقیقات بین المللی سیب زمینی تولید شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.