مقاله بررسی تأثیر سطوح مختلف شوری بر روی برخی از ترکیبات وابسته به فعالیت آنتی اکسیدانی کنگر فرنگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر سطوح مختلف شوری بر روی برخی از ترکیبات وابسته به فعالیت آنتی اکسیدانی کنگر فرنگی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر سطوح مختلف شوری بر روی برخی از ترکیبات وابسته به فعالیت آنتی اکسیدانی کنگر فرنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر سطوح مختلف شوری بر روی برخی از ترکیبات وابسته به فعالیت آنتی اکسیدانی کنگر فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر سطوح مختلف شوری بر روی برخی از ترکیبات وابسته به فعالیت آنتی اکسیدانی کنگر فرنگی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
گیاهان دارویی، منابع غنی از آنتی اکسیدان های طبیعی هستند. این گیاهان در طب سنتی برای کنترل و درمان بسیاری از بیماری ها به کار می روند. کنگر فرنگی با نام علمی . Cynara scolymus L، گیاهیست از خانواده کاسنی با توجه به عوارض جانبی داروهای شیمیایی، توجه جامعه به سمت مصرف داروهای گیاهی معطوف شده است، شوری یکی از تنش های شایع در جهان کنونی است که سبب کهاش تولیدات کشاورزی و نقصان رستنی های طبیعی در نواحی وسیعی از سطح زمین می شود. به این دلیل مطالعه ای در سال ۹۱-۱۳۹۰ به منظور بررسی اثر شوری خاک روی میزان برخی از متابولییت های ثانویه گیاه کنگر فرنگی انجام شد. کشت در شورهای ۰/۳۸، ۰/۴۳، ۰/۵۲، ۱/۰۶ و ۱/۸۸ دسی زیمنس بر متر در شرایط طبیعی خاک مزرعه صورت گرفت. اجرای طرح در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با پنج تیمار و سه تکرار انجام گرفت. بر اساس نتایج تجزیه ی واریانس، اختلاف معنی داری در میزان برخی از متابولیت های ثانویه گیاه تحت تأثیر تیمارهای اعمال شده مشاهده شد (P<0/01). طبق نتایج بیشترین میزان فنل (۶۰۷/۸۹ میکروگرم در گرم وزن خشک نمونه) در برگ مربوطه به سطح شوری ۱/۰۶ دسی زیمنس بر متر بود و بیشترین میزان فلاونوئید (۱۲۲/۶۷ میکروگرم در گرم وزن خشک نمونه) برگ مربوط به تیمار شوری ۰/۳۸ دسی زیمنس بر متر بود. همچنین بیشترین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی (۳۴/۴۳ درصد رادیکال آزاد) برگ در تیمار شوری ۰/۴۳ دسی زیمنس بر متر مشاهده شد و کمترین مقدار آنها مربوط به شوری ۱/۰۶ دسی زیمنس بر متر بود. با توجه به نتایج بدست آمده شوری بر تجمع ترکیبات وابسته به فعالیت آنتی اکسیدانی بویژه فنل مؤثر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.