مقاله مدیریت پسماندهای شهری با تاکید بر چگونگی دفن در اراضی شهری با استفاده از مدل تلفیقی SAW و GIS (مطالعه موردی: بخش سروآباد شهرستان سنندج)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدیریت پسماندهای شهری با تاکید بر چگونگی دفن در اراضی شهری با استفاده از مدل تلفیقی SAW و GIS (مطالعه موردی: بخش سروآباد شهرستان سنندج) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدیریت پسماندهای شهری با تاکید بر چگونگی دفن در اراضی شهری با استفاده از مدل تلفیقی SAW و GIS (مطالعه موردی: بخش سروآباد شهرستان سنندج)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدیریت پسماندهای شهری با تاکید بر چگونگی دفن در اراضی شهری با استفاده از مدل تلفیقی SAW و GIS (مطالعه موردی: بخش سروآباد شهرستان سنندج)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدیریت پسماندهای شهری با تاکید بر چگونگی دفن در اراضی شهری با استفاده از مدل تلفیقی SAW و GIS (مطالعه موردی: بخش سروآباد شهرستان سنندج) :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
کنترل آلودگی های محیط از جمله مواد زاید جامد، بخش مهمی از حفاظت محیط زیست و اراضی شهری را تشکیل می دهد که با توجه به اصول و موازین بهداشتی اقتصادی جایگاه ویژه ای را در علوم و فنون جدید به خود اختصاص داده است. توسعه اقتصادی و فنی همراه با تغییر الگوی مصرف منجر به تولید حجم عظیمی از پسماندها در مناطق شهری و روستایی گردیده و این موجب شده تا مدیریت شهری با مشکلات دفن این پسماندها روبرو باشد. از این رو در سال های اخیر شناسایی پهنه ها و مکان های مناسب جهت دفن این پسماندها اهمیت زیادی پیدا کرده است. بدین لحاظ در این مجموعه سعی خواهد شد تا در حد امکان مواردی همچون اهمیت مسئله، شناخت و طبقه بندی مواد، سیستم های جمع آوری و حمل و نقل و روش های دفع مواد به وضوح مورد توجه قرار گیرد. هدف از این تحقیق مدیریت پسماندها و شناسایی پهنه های مناسب جهت دفن آنها در بخش مرکزی سروآباد واقع در استان کردستان با استفاده از مدل مجموع ساده وزنی (SAW) و تلفیق آن با GIS می باشد. روش تحقیق توصیفی – تحلیلی است. بر اساس بررسی های صورت گرفته در محدوده مورد مطالعه، عموما نحوه ذخیره پسماندها توسط شهروندان با روشهای غیربهداشتی و غیراستاندارد صورت می گیرد و از تنوع زیادی نیز برخوردار است که همین موضوع موجب بروزمشکلات فراوانی شده است در این تحقیق پس از بررسی عوامل موثر در مکان یابی محل دفن پسماندها و تلفیق اطلاعات و نقشه ها، با استفاده از مدلهای ارزیابی چند معیاره، پهنه های مناسب برای دفن پسماندها تعیین و در نقشه مناسب ارائه شده است. به منظور وزن دهی لایه ها از مدل AHP بهره گرفته شده و پس از تلفیق لایه های مکانی، محدوده های دارای بیشترین مطلوبیت انتخاب گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.