مقاله مطالعه اثرات بر هم کنش شوری و جیبرلیک اسید بر عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیک شاخص برداشت و برخی خصوصیات فیزیولوژیک گیاه گلرنگ (Carthamus tinctorius L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اثرات بر هم کنش شوری و جیبرلیک اسید بر عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیک شاخص برداشت و برخی خصوصیات فیزیولوژیک گیاه گلرنگ (Carthamus tinctorius L) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثرات بر هم کنش شوری و جیبرلیک اسید بر عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیک شاخص برداشت و برخی خصوصیات فیزیولوژیک گیاه گلرنگ (Carthamus tinctorius L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثرات بر هم کنش شوری و جیبرلیک اسید بر عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیک شاخص برداشت و برخی خصوصیات فیزیولوژیک گیاه گلرنگ (Carthamus tinctorius L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثرات بر هم کنش شوری و جیبرلیک اسید بر عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیک شاخص برداشت و برخی خصوصیات فیزیولوژیک گیاه گلرنگ (Carthamus tinctorius L) :

تعداد صفحات:۲۴
چکیده:
به منظور بررسی اثر بر هم کنش تنش شوری و هورمون جیبرلیک اسید بر عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیک، شاخص برداشت، وزن هزار دانه، تعداد طبق در بوته، تعداد دانه در طبق و قطر غوزه آزمایشی در سال زراعی ۹۱-۹۰ در لایسیمترهای مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد شهر قدس انجام گردید. این طرح در قالب طرح فاکتوریل در پایه بلوک های کامل تصادفی با ۳ تکرار انجام شده است گیاهان مورد نظر از مرحله سه تا چهار برگی به مدت دو هفته تحت تیمار شوری با غلظت های (۵، ۱۰، ۱۵ و. دسی زیمنس بر متر) قرار گرفت. محلول پاشی گیاهان با هورمون جیبرلیک اسید در غلظت های (۰/۱، ۰/۵، ۱ و . میلی مولار) همزمان با تیمار شوری شروع و به مدت یک هفته ادامه داشت. تنش شوری بر تمامی صفات اندازه گیری شده به خصوص در سطح ۱۵ دسی زیمنس بر متر تاثیر معنی دار داشت و باعث کاهش این صفات گردید. محلول پاشی هورمون جیبرلیک اسید در هیچ یک از سطوح تاثیر معنی داری بر صفات اندازه گیری شده نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.