مقاله بررسی کیفیت شیمیایی آب های بطری شده در شهر قم در سال ۱۳۹۱


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کیفیت شیمیایی آب های بطری شده در شهر قم در سال ۱۳۹۱ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کیفیت شیمیایی آب های بطری شده در شهر قم در سال ۱۳۹۱  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کیفیت شیمیایی آب های بطری شده در شهر قم در سال ۱۳۹۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کیفیت شیمیایی آب های بطری شده در شهر قم در سال ۱۳۹۱ :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
مقدمه و اهمیت موضوع: سلامتی انسان برپایه ی کیفیت مناسب آب آشامیدنی است. بسیاری از کشورها به علت کمبود منابع آبی، به منابع آب جایگزین تکیه می کنند. در چنین کشورهایی مصرف آب های بطری شده اقدامی رو به رشد است. اندک تغییری در غلظت ترکیبات آن می تواند اثرات نامطلوبی را به همراه داشته باشد و باعث بیماری های گوناگون شود. لذا پایش مداوم کیفیت آب های بطری شده برای حفظ سلامت عمومی‌الزامی‌است. هدف از این مطالعه، بررسی کیفیت شیمیایی آب های بطری شده در شهر قم در سال۱۳۹۱ بود.مواد و روش ها: جهت انجام تحقیق مورد نظر از ۱۷برند مختلف آب های بطری شده عرضه شده درسطح شهر قم، سه نمونه از سوپرمارکت ها و مراکز توزیع این آب ها تهیه شد. سنجش پارامترهای شیمیایی با توجه به روش های استاندارد خاص سنجش هر ماده ارائه شده در کتاب روش های استاندارد انجام گردید.یافته ها: از نظر آماری اختلاف معنی داری بین میانگین پتاسیم (۰۰۰۱/۰>Pvalu)، کلرور (۰۰۵/۰=Pvalu) و نیترات (۰۸/۰=Pvalu) بدست آمده با برچسب آب بطری شده درسطح معنی داری ۵ درصد مشاهده گردید. میانگین بدست آمده برای پتاسیم و کلرور کمتر و برای نیترات بیشتر از میانگین مشخص شده در برچسب بود. براساس آزمایشات انجام شده، مقدار میانگینTDS، آهن، سولفات، سدیم، کلرور، نیترات و فلوراید درنمونه های مورد آزمایش به ترتیب (۸/۱۳۲±۲۴۷)، (۱۳۱/۰±۱۲۵/۰)، (۳۷/۱۶±۸۹/۲۰)، (۳۴/۴۲±۵۳/۲۵)، (۶۰±۵۸/۱۷)، (۵۴/۲±۵۵/۳) و (۲۷۷/۰±۳۴۴/۰) میلی گرم در لیتر و مقدار میانگین سختی کل، سختی کلسیم، سختی منیزیم، در نمونه ها به ترتیب( ۷۵۵۹±۱۱۹۲۹)،( ۹۳/۵۳±۰۵/۷۹)،( ۶/۳۲±۲۳/۴۰) میلی گرم در لیتر بر حسب کربنات کلسیم بوده است. نتایج مربوط به بررسی میزان سختی نمونه ها نشان داد که ۴۱ درصد نمونه ها جزو آب های نرم، ۲۴ درصد جزو آب های نیمه سخت و ۳۵ درصد جزو آب های سخت طبقه بندی شدند.نتیجه گیری: براساس بررسی ها، بجز کلرور و پتاسیم میانگین مقادیر تمام پارامترهای اندازه گیری شده بیشتر از میانگین مقادیر برچسب بود. عناصر آنالیزشده در تمام نمونه ها (به جزء مقدار آهن در نمونه ۸ و مقدار TDSدرنمونه ۱۵) با استانداردها تطابق داشت. با این وجود پایش مداوم آب های بطری شده به دلیل افزایش روز افزون مصرف این آب ها و تولید برندهای جدید حائز اهمیت است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.