مقاله تأثیر سطوح مختلف فسفر بر برخی پارامترهای کیفی و کمی گل شاخه بریده ژربرا در سیستم هایدروپونیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر سطوح مختلف فسفر بر برخی پارامترهای کیفی و کمی گل شاخه بریده ژربرا در سیستم هایدروپونیک دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر سطوح مختلف فسفر بر برخی پارامترهای کیفی و کمی گل شاخه بریده ژربرا در سیستم هایدروپونیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر سطوح مختلف فسفر بر برخی پارامترهای کیفی و کمی گل شاخه بریده ژربرا در سیستم هایدروپونیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر سطوح مختلف فسفر بر برخی پارامترهای کیفی و کمی گل شاخه بریده ژربرا در سیستم هایدروپونیک :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
این مطالعه به منظور بررسی اثر سطوح مختلف فسفر محلول غذایی (۶۰، ۴۵، ۳۰، ۱۵ میلی گرم در لیتر) بر تعداد گل، طول ساقه گل دهنده و وزن تر و خشک ریشه ژریرا (Gerbera jamesonii cv. ‘OR’) در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۳ تکرار طراحی واجرا گردید. نتایج آزمایش بیانگر تأثیر معنی دار غلظت فسفر بر فاکتورهای مورد بررسی بود. بر همین اساس عملکرد (تعداد گل برداشت شده) در بوته در طول آزمایش به طور معنی داری تحت تأثیر غلظت فسفر قرار گرفت، به طوری که بیشترین و کمترین عملکرد بترتیب در غلظت های ۳۰ و ۱۵ میلی گرم در لیتر مشاهده شد. همچنین بیشترین طول ساقه گل دهنده به عنوان یکی از مهمترین فاکتورهای کیفیت در گل های شاخه بریده در غلظت ۴۵ میلی گرم در لیتر فسفر حاصل گردید. بیشترین وزن تر و خشک ریشه نیز در غلظت ۳۰ میلی گرم در لیتر فسفر بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.