مقاله بررسی کیفیت میکروبی بستنی های سنتی، صنعتی، یخی و یخمک های عرضه شده در سطح شهر کرمانشاه در سال ۱۳۸۹


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کیفیت میکروبی بستنی های سنتی، صنعتی، یخی و یخمک های عرضه شده در سطح شهر کرمانشاه در سال ۱۳۸۹ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کیفیت میکروبی بستنی های سنتی، صنعتی، یخی و یخمک های عرضه شده در سطح شهر کرمانشاه در سال ۱۳۸۹  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کیفیت میکروبی بستنی های سنتی، صنعتی، یخی و یخمک های عرضه شده در سطح شهر کرمانشاه در سال ۱۳۸۹،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کیفیت میکروبی بستنی های سنتی، صنعتی، یخی و یخمک های عرضه شده در سطح شهر کرمانشاه در سال ۱۳۸۹ :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
طبق آمار WHO سالیانه حدود ۵۰ میلیون نفر جان خود را بخاطر بیماریهای معده ای- روده ای از دست می دهند که مسمومیت ناشی از آلودگی بستنی بخصوص در کشور ما که در تولید آن روش های سنتی بیشتر معمول است اهمیت زیادی دارد. لذا این مطالعه با هدف بررسی کیفیت میکروبی بستنی های سنتی، صنعتی، یخی و یخمک های عرضه شده در سطح شهر کرمانشاه صورت پذیرفته است.مواد و روش ها: در این مطالعه توصیفی مقطعی ۵۰ نمونه بستنی سنتی، ۲۵ نمونه بستنی صنعتی و ۵۰ نمونه بستنی (۳۰ نمونه یخمک و ۲۰ نمونه بستنی یخی) بصورت تصادفی از مراکز عرضه این محصول در سطح شهر کرمانشاه در زمستان سال ۱۳۸۹ تهیه گردید و مورد آزمایش های شمارش و تشخیص کلیفرم، شمارش توتال کانت و جستجوی اشریشیا کلی، براساس دستورالعمل های رفرنس قرار گرفت و نتایج آزمایشات با استاندارد ۲۴۵۰ مقایسه گردید.نتایج و بحث: یافته ها نشان داد که تعداد ۷ نمونه (۱۴%) از بستنی های سنتی و صنعتی آلوده به سالمونلا هستند.۲۶ نمونه (۵۲%) از آنها از نظر کلیفرم با استاندارد موجود ایران مقایرت داشته و دارای آلودگی بیش از حد مجاز هستند .باکتری E.coli تنها از یک نمونه (۲%) از بستنی های سنتی و صنعتی جدا گردید. با بررسی نمونه های بستنی یخی و یخمک، مشخص گردید که هیچ یک از نظر تعدا کلیفرم با استانداردهای موجود در ایران مغایرت نداشتند. باکتری E.coli در هیچ نمونه ای وجود نداشت. در شمارش کلی باکتری ها تعداد ۴ نمونه (۸%)، با استاندارد مطابقت نداشتند.نتیجه گیری: بستنی به عنوان یک فراورده لبنی مغزی، محیط مناسبی برای رشد و تکثیر میکروارگانیزم ها و ایجاد بیماری در مصرف کنندگان است. یافته های حاصل از این مطالعه، بر پایین بودن تعداد کلی باکتری ها در بستنی های یخی و یخمک ها دلالت دارد لذا مصرف این نوع بستنی ها بلامانع است، اما جهت اطمینان بیشتر بهتر است که از بستنی های صنعتی استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.