مقاله مقایسه اثر ضد قارچی عصاره های ابی و الکلی موسیر، سیر و پیاز بر رشد کاندیدا آلبیکنس در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه اثر ضد قارچی عصاره های ابی و الکلی موسیر، سیر و پیاز بر رشد کاندیدا آلبیکنس در شرایط آزمایشگاهی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اثر ضد قارچی عصاره های ابی و الکلی موسیر، سیر و پیاز بر رشد کاندیدا آلبیکنس در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثر ضد قارچی عصاره های ابی و الکلی موسیر، سیر و پیاز بر رشد کاندیدا آلبیکنس در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اثر ضد قارچی عصاره های ابی و الکلی موسیر، سیر و پیاز بر رشد کاندیدا آلبیکنس در شرایط آزمایشگاهی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
زمینه و هدف: موسیر، سیر و پیاز بخشی ای از رژیم غذایی بسیاری از افراد هستند و همچنین در بسیاری از موارد درمانی دارای اثرات دارویی می باشند در زمینه خواص ضد میکروبی موسیر، سیر و پیاز مطالعاتی صورت گرفته است این مطالعه با هدف تعیین اثرات ضد قارچی موسیر، سیر و پیاز در برابر گونه های کاندیدا آلییکنس انجام گرفت. روش بررسی: در این مطالعه اثرات ضد قارچی عصاره های الکلی و آبی موسیر، سیر و پیاز پس از استخراج با روش سوکسله در شرایط آزمایشگاهی بر روی ده نمونه کاندیدا آلبیکنس کلینیکی و یک نمونه کاندیدا آلبیکنس ATCC1203 مورد آزمایش قرار گرفت. حداقل غلظت مهارکنندگی رشد (MIC) به وسیله روش ماکرودایلوشن تعیین شد و در نهایت تاثیر عصاره های آبی و الکلی موسیر، سیر و پیاز با هم مقایسه شد. یافته ها: اثر ضد قارچی عصاره های الکلی موسیر، سیر و پیاز بر علیه نمونه های کاندیدا، (MIC) معادل ۴/۸۴- ۰/۵۸ میلی گرم بر میلی لیتر را نشان داد و برای عصاره های آبی موسیر، سیر و پیاز (MIC) معادل ۶/۵۹- ۰/۲۶ میلی گرم بر ملی لیتر بدست آمد حداقل غلظت کشندگی (MFC) عصاره های الکلی و آبی به ترتیب در محدوده ۹/۵۶- ۴/۸۴ و ۱۳/۹۷- ۶/۵۹ میلی گرم بر میلی لیتر بدست آمد. نتیجه گیری: این پژوهش نشان می دهد که عصاره تام موسیر، سیر و پیاز دارای اثرات ضد قارچی می باشند. بنابراین این عصاره ها قابلیت جایگزینی برای داروهای شیمیایی را می توانند داشته باشند که پژوهش های بالینی و تکمیلی برای این امر پیشنهاد می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.