مقاله مقایسه درصد روغن و ترکیب اسید های چرب روغن زیتون رقم زرد در ارتفاعات مختلف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه درصد روغن و ترکیب اسید های چرب روغن زیتون رقم زرد در ارتفاعات مختلف دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه درصد روغن و ترکیب اسید های چرب روغن زیتون رقم زرد در ارتفاعات مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه درصد روغن و ترکیب اسید های چرب روغن زیتون رقم زرد در ارتفاعات مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه درصد روغن و ترکیب اسید های چرب روغن زیتون رقم زرد در ارتفاعات مختلف :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
زیتون Olea europaea L.) درختی همیشه سبز، مدیترانه ای و بومی ایران است و از میوه آن جهت تهیه کنسرو روغن زیتون استفاده می شود از آنجایی که ارتفاع از سطح دریا به عنوان یکی از فاکتورهای مهم در کاشت زیتون تاثیر مهمی بر ملکرد میوه و ترکیب اسید های چرب آن نشان داده است پژوهش حاضر در سال ۱۳۹۰ با هدف مقایسه سطوح ارتفاعات مختلف از سطح دریا بر روی درصد روغن در ماده خشک و ترکیب اسید های چرب روغن زیتون در شمال ایران اجرا شد. این آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی در سه ارتفاع مختلف ۵۰، ۳۰۰ و ۴۸۰ متر از سطح دریا انجام شد نتایج نشان داد با افزایش ارتفاع از سطح دریا درصد روغن در ماده خشک میوه زیتون افزایش می یابد که این افزایش در نتیجه افزایش میانگین وزن و نسبت گوشت به هسته در ارتفاعات بالاتر حاصل شد همچنین تغییرات ارتفاع از سطح دریا تاثیر معنی داری بر روی ترکیب اسید های چرب روغن زیتون داشته است به طوری که در ارتفاع پایین تر میزان اسید چرب غیراشباع یک باندی اسید اولتیک که اصلی ترین جزء تشکیل دهنده روغن زیتون می باشد بیشتر بود و با افزایش ارتفاع از سطح دریا از میزان اسید اولئیک کاسته شد به طوری که در ارتفاع ۵۰ متر از سطح دریا میانگین اسید اولئیک در زمان رسیدن میوه ۷۴/۷۵ درصد بود درحالی کمه در ارتفاع ۴۸۰ متر از سطح دریا کمترین میزان اسید اولئیک در زمان رسیدن میوه ۷۰/۵۹ درصد به درست آمد در مورد میزان اسید لینولئیک و ارتباط آن با ارتفاع از سطح دریا نتیجه عکس حاصل شد به طوری که در ارتفاع ۴۸۰ متر از سطح دریا مقدار اسید لینولئیک ۱۳ درصد و در ارتفاع ۵۰ متر از سطح دریا کمترین میزان اسید لینولئیک و ۸/۴ درصد به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.