مقاله اثرات ضدباکتریایی اسانس گیاه رزماری برروی باکتری سودوموناس آئروژینوزا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات ضدباکتریایی اسانس گیاه رزماری برروی باکتری سودوموناس آئروژینوزا دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات ضدباکتریایی اسانس گیاه رزماری برروی باکتری سودوموناس آئروژینوزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات ضدباکتریایی اسانس گیاه رزماری برروی باکتری سودوموناس آئروژینوزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات ضدباکتریایی اسانس گیاه رزماری برروی باکتری سودوموناس آئروژینوزا :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
سودوموناس ائروژینوزا باکتری است که میتوانددرافرادمستعدایجادبیماری کند این باکتری درآب خاک گیاه و دربدون جانوران یافت میشود سودوموناس ائروژینوزا یکی ازمهمترین پاتوژنهای فرصت طلب بیمارستانی است این باکتری به ویژه دربیمارانی که دچارنارسایی ایمنی شده اند اثرعفونی دارد مقاومت دارویی طی درمان انتی بیوتیکی و نیز شیوع بیمارستانی سویه های چندمقاومتی سودوموناس ائروژینوزا رو به افزایش است رزماری یک گونه گیاهی است که بطور گسترده درسراسر جهان برای مصارف درمانی مورداستفاده قرارمیگیرد هدف ازاین مطالعه بررسی خواص ضدمیکروبی اسانس رزماری برروی سویه های بیمارستانی سودوموناس ائروژینوزا جداشده ازبیماران مبتلا به سوختگی و بیماران مبتلا به سوختگی دربیمارستان شهیدمطهری و ۷۰سویه ازسودوموناس ائروژینوزا ازبیماران مبتلا به عفونت مجاری ادراری دربیمارستان شهیدلبافی نژاد بدست امد ۲۵سویه مقاوم به سفالکسین و ۳۰سویه مقاوم به سفتی زوکسیم جدااسازی شد اثرات ضدمیکروبی اسانس رزماری توسط روشهای انتشاردیسک و رقت سازی درلوله مورد ارزیابی قرارگرفت سویه های مقاوم به سفالکسین جداشده ۳۵درصد و مقاوم به سفتی زوکسین ۴۲درصد ازسویه های بیمارستانی بودند نتایج بررسی اثرات ضدمیکروبی اسانس رزماری برروی سویه های بالینی و قطرهاله نشان دهنده عدم رشد به ترتیب ۱/۵۳و۱/۷۴ میلی گرم درمیلی متر بود نتایج این بررسی حاکی ازاین است که استفاده بی رویه ازانتبی بیوتیک ها منجر هب مقاوم شدن باکتریها نسبت به انتی بیوتیک ها شده است که لزوم به کارگیری ترکیبات جدید با خواص ضدمیکروبی را نشان میدهد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.