مقاله تاثیر مکمل کردن جیره با سطوح مختلف پودر سیر بر قابلیت پایداری اکسیداتیو گوش مرغ در فریزر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر مکمل کردن جیره با سطوح مختلف پودر سیر بر قابلیت پایداری اکسیداتیو گوش مرغ در فریزر دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر مکمل کردن جیره با سطوح مختلف پودر سیر بر قابلیت پایداری اکسیداتیو گوش مرغ در فریزر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مکمل کردن جیره با سطوح مختلف پودر سیر بر قابلیت پایداری اکسیداتیو گوش مرغ در فریزر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر مکمل کردن جیره با سطوح مختلف پودر سیر بر قابلیت پایداری اکسیداتیو گوش مرغ در فریزر :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
این آزمایش به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف پودر سیر بر پایداری اکسیداتیو و PH گوشت در فریز (دمای ۲۰- درجه سانتی گراد) انجام شد آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی با ۴ تیمار و ۴ تکرار و ۱۲ قطعه جوجه گوشتی راس ۳۰۸ در هر تکرار و از سن ۲۸ تا ۵۶ روزگی انجام شد. تیمارهای غذایی شامل سطوح ۰، ۱، ۲، ۳ درصد پودر سیر بود. در پایان از هر تکرار دو پرنده ذبح گردید و از مخلوط گوشت ران و سینه برای اندازه گیری میزان TBA و PH استفاده شد. نتایج نشان داد TBA گوشت مرغ تحت تاثیر مدت زمان نگهداری در دمای ۲۰- درجه سانتی گراد قرار نگرفت. (P>0/05) به طوری که TBA گوشت تازه ۰/۰۵۵ و گوشت فریزری به ترتیب ۰/۰۵۳ و ۰/۰۵۲ در زمان های ۹۰ و ۱۸۰ روز نگهداری گوشت در فریزر بود (P>0/05) در همین مدت PH گوشت تازه از ۵/۶۴ به ۶/۲۶ و ۶/۵۴ افزایش یافت. (P>0/05) استفاده از سطوح مختلف پودر سیر اثرات معنی داری بر شاخص TBA گوشت در موقع نگهداری در فریزر نداشت (P>0/05) به علاوه مصرف پودر سیر در جیره مرغ گوشتی بر PH گوشت بدون اثر بود. نتایج نشان داد که گوشت مرغ طی نگهداری به مدت ۹۰ و ۱۸۰ روز در دمای فریز متعد وقوع فساد اکسیداتیو نیست و مصرف سطوح مختلف پودر سیر در جیره نمی تواند برای افزایش پایداری اکسیداتیو گوشت مرغطی نگهداریطولانی مدت در فریزر موثر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.