مقاله اثر آب شور مغناطیس شده بر میزان کلر جنیک اسید گیاه کنگر فرنگی (.Cynara Scolymus L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر آب شور مغناطیس شده بر میزان کلر جنیک اسید گیاه کنگر فرنگی (.Cynara Scolymus L) دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر آب شور مغناطیس شده بر میزان کلر جنیک اسید گیاه کنگر فرنگی (.Cynara Scolymus L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر آب شور مغناطیس شده بر میزان کلر جنیک اسید گیاه کنگر فرنگی (.Cynara Scolymus L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر آب شور مغناطیس شده بر میزان کلر جنیک اسید گیاه کنگر فرنگی (.Cynara Scolymus L) :

تعداد صفحات:۲
چکیده:
هدف از این آزمایش بررسی تأثیر الکترومغناطیسی کردن آب و آب شور بر روی میزان کلرجنیک اسید در گ یاه دارویی کنگر فرنگی در قالب فاکتوریل بر پایه طرح کامل تصادفی اجرا شد. تجزیه واریانس داده ها نشان داد که میدان الکترومغناطیس بر میزان کلرجنیک اسید اثر افزایشی داشت. اثر متقابل شوری و مغناطیس در میزان کلرجنیک اسید اثر کاهشی بر جای گذاشت به طوری که با افزایش شدت مغناطیسی کاهش میزان کلرجنیک اسید مشاهده گردید. نتایج نشان داد که شوری تا ۶ds باعث افزایش میزان کلرجنیک اسید در گیاه کنگر فرنگی می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.