مقاله اثر آب شور و آب شور مغناطیس شده بر فعالیت آنتی اکسیدانی و کافئیک اسید گیاه کنگر فرنگی (.Cynara Scolymus L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر آب شور و آب شور مغناطیس شده بر فعالیت آنتی اکسیدانی و کافئیک اسید گیاه کنگر فرنگی (.Cynara Scolymus L) دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر آب شور و آب شور مغناطیس شده بر فعالیت آنتی اکسیدانی و کافئیک اسید گیاه کنگر فرنگی (.Cynara Scolymus L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر آب شور و آب شور مغناطیس شده بر فعالیت آنتی اکسیدانی و کافئیک اسید گیاه کنگر فرنگی (.Cynara Scolymus L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر آب شور و آب شور مغناطیس شده بر فعالیت آنتی اکسیدانی و کافئیک اسید گیاه کنگر فرنگی (.Cynara Scolymus L) :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
این تحقیق به منظور بررسی تأثیر میدان الکترومغناطیسی کردن آب و آب شور بر فعالیت آنتی اکسیدانی و کافئیک اسید در گیاه دارویی کنگر فرنگی در قالب فاکتوریل بر پایه طرح کامل تصادفی اجرا شد. تیمارهای آزمایشی شامل چهار سطح شدت میدان مغناطیس (صفر، ۳۰۰۰، ۶۰۰۰ و ۱۰۰۰۰ گوس) و چهار سطح شوری (صفر، ۳، ۶ و ۱۲ دسی زیمنس کلرید سدیم) بود. براساس نتایج این تحقیق میدان الکترومغناطیس بر فعالیت آنتی اکسیدانی و کافئیکاسید اثر افزایشی داشت. اثر متقابل شوری و مغناطیس در میزان فعالیت آنتی اکسیدانی اثر کاهشی بر جای گذاشت ولی در میزان کافئیک اسید در تیمار ۳۰۰۰G اثر افزایشی نسبت به شاهد داشت. نتایج نشان داد که شوری تا حد خاصی باعث افزایش این ترکیبات در گیاه کنگر فرنگی می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.