مقاله اثر تنش شوری بر خصوصیات رشدی و فیزیولوژیکی گوجه فرنگی رقم Chef


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر تنش شوری بر خصوصیات رشدی و فیزیولوژیکی گوجه فرنگی رقم Chef دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تنش شوری بر خصوصیات رشدی و فیزیولوژیکی گوجه فرنگی رقم Chef  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تنش شوری بر خصوصیات رشدی و فیزیولوژیکی گوجه فرنگی رقم Chef،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تنش شوری بر خصوصیات رشدی و فیزیولوژیکی گوجه فرنگی رقم Chef :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
تنش شوری یکی از مهم ترین عوامل محیطی محدود کننده رشد و تولید محصول در گیاهان است. در این مطالعه اثر تنش شوری بر خصوصیات رشدی و فیزیولوژیکی گوجه فرنگی رقمChef بررسی شد. بدین منظور بوته های گوجه فرنگی پس از استقرار در شرایط گلخانه در ۶ سطح شوری شامل صفر,۲۵,۵۰,۷۵,۱۰۰ و ۱۵۰ میلی مول در لیتر کلرید سدیم با ۶ تکرار، طی مدت ۲۰ روز تیمارگردیدند. نتایج نشان داد که با افزایش میزان شوری تا سطح ۵۰ میلی مول در لیتر کلرید سدیم اختلاف معنی داری در وزن تر و خشک اندام هوایی و ریشه، تعداد و سطح برگ و قطر ریشه مشاهده نشد ولی از تیمار ۷۵ میلی مول در لیتر به بالا کاهش معنی داری نشان داد. با افزایش سطح شوری، ارتفاع گیاه، طول ریشه و شاخص تنش به طور معنی داری کاهش یافت. میزان کلروفیل ثانویه با افزایش شوری کاهش یافت. نتایج پژوهش، بیان گر مقاومت نسبی گیاه گوجه فرنگی رقمChefبه شرایط تنش شوری تا سطح ۵۰ میلی مول در لیتر کلرید سدیم است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.