مقاله ارزیابی پیامدهای گسترش خانه های دوم گردشگری در نواحی روستایی (مطالعه موردی: دره لیقوان، شهرستان تبریز)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی پیامدهای گسترش خانه های دوم گردشگری در نواحی روستایی (مطالعه موردی: دره لیقوان، شهرستان تبریز) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی پیامدهای گسترش خانه های دوم گردشگری در نواحی روستایی (مطالعه موردی: دره لیقوان، شهرستان تبریز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی پیامدهای گسترش خانه های دوم گردشگری در نواحی روستایی (مطالعه موردی: دره لیقوان، شهرستان تبریز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی پیامدهای گسترش خانه های دوم گردشگری در نواحی روستایی (مطالعه موردی: دره لیقوان، شهرستان تبریز) :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
رشد و گسترش خانه های دوم از پدیده های مهم دوره معاصر است. امروزه در اکثر کشورهای جهان به ویژه در کشورای پیشرفته این پدیده از رونق زیادی برخوردار است. در ایران نیز با توسعه شهرنشینی، بهبود سیستم حمل و نقل و ارتباطات، افزایش اوقات فراغت. غیره در دهه های اخیر این پدیده با شتاب بیشتری گسترش یافته است. با توجه به ماهیت گردشگری (خانه های دوم)، بروز تغییرات زیست محیطی و ا قتصادی، اجتماعی و فرهنگی ناشی از گسترش آن در نواحی روستایی اجتناب ناپذیر ایت. لذا ضروری است که نقاط قوت و ضعف، فرصتها و تهدیدهای گسترش گردشگری خانه های دوم مورد بررسی قرار گرفته تا زمینه برای ساماندهی آن میسر شود. موقعیت طبیعی منطقه مورد مطالعه بالاخص قرار گیری آن در دامنه های زیبای سهند و دره لیقوان زمینه مناسبی را در جهت گسترش گردشگری خانه های دوم در منطقه فراهم نموده است. در این پژوهش، از روش تحقیق اسنادی، میدانی و تحلیلی استفاده شده و اطلاعات به دست آمده در قالب روش SWOT تجزیه و تحلیل گردیده است. نتایج تحقیق حاکی ازجدید بودن موضوع، داشتن چشم انداز طبیعی و جاذبه های طبیعی مناسب، تمای شهروندان برای گذران اوقات فراغت خود در این مکان ها است. سرمایه گذاریهای اقتصادی و کالبدی دارای تأثیرات مثبت و منفی در منطقه بوده است. ساماندهی فضایی مناسب این مکان ها می تواند آثار مثبت توسعه ای در منطقه داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.