مقاله ارزیابی پتانسیل های گردشگری با تاکید بر توسعه پایدار گردشگری با استفاده از مدل وایکور (مطالعه موردی: استان خوزستان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی پتانسیل های گردشگری با تاکید بر توسعه پایدار گردشگری با استفاده از مدل وایکور (مطالعه موردی: استان خوزستان) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی پتانسیل های گردشگری با تاکید بر توسعه پایدار گردشگری با استفاده از مدل وایکور (مطالعه موردی: استان خوزستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی پتانسیل های گردشگری با تاکید بر توسعه پایدار گردشگری با استفاده از مدل وایکور (مطالعه موردی: استان خوزستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی پتانسیل های گردشگری با تاکید بر توسعه پایدار گردشگری با استفاده از مدل وایکور (مطالعه موردی: استان خوزستان) :

تعداد صفحات:۲۲
چکیده:
امروزه گردشگری به عنوان صنعتی بزرگ، پدیده ای است که از تحرک بالایی در تغییرات اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و محیطی برخوردار است. بر این اساس، در مناطق مستعد توسعه صنعت گردشگری، باید به دنبال عوامل محرک جریان گردشگری بود. استان خوزستان با دارابودن سابقه فرهنگی – تاریخی غنی و برخوردار از مناظر و چشم اندازهای طبیعی دارای پتانسیل بالا برای جذب گردشگران داخلی و خارجی است. بنابراین، از طریق اولویت بندی شهرستان های این استان، به لحاظ برخورداری از جاذبه ها و پتانسیل های گردشگری می توان به شناسایی مناطق مستعد گردشگری و همچنین برنامه ریزی صحیح جهت دستیابی به توسعه پایدار گردشگری در این مناطق پرداخت. پژوهش حاضر با روش توصیفی – تحلیلی به انجام رسیده است. جهت دستیابی به هدف پژوهش و همچنین تحلیل داده های مرتبط با شاخص های پژوهش، از ضریب آنتروپی شانون و مدل وایکور استفاده شده است. نتایج بدست آمده نشان می دهد که شهرستان های بیست و چهارگانه این استان، از لحاظ میزان برخورداری از شاخص های منتخب پژوهش متفاوت بوده، به طوری که شهرستان اهواز با کسب بیشترین امتیاز از لحاظ برخورداری از شاخص های پژوهش در رتبه ۱و شهرستان قلعه خواجه به عنوان محرومترین شهرستان و در رتبه آخر قرار گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.