مقاله بررسی تاثیرعصاره های گیاهی نعنا، عرق بهارنارنج و نئومایسین برفراسنجه های خونی جوجه های گوشتی درشرایط تنش گرمایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیرعصاره های گیاهی نعنا، عرق بهارنارنج و نئومایسین برفراسنجه های خونی جوجه های گوشتی درشرایط تنش گرمایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیرعصاره های گیاهی نعنا، عرق بهارنارنج و نئومایسین برفراسنجه های خونی جوجه های گوشتی درشرایط تنش گرمایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیرعصاره های گیاهی نعنا، عرق بهارنارنج و نئومایسین برفراسنجه های خونی جوجه های گوشتی درشرایط تنش گرمایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیرعصاره های گیاهی نعنا، عرق بهارنارنج و نئومایسین برفراسنجه های خونی جوجه های گوشتی درشرایط تنش گرمایی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
گیاهان ازهزاران سال پیش نقش بسیارمهمی درحفظ سلامتی و بهبود کیفیت زندگی انسان ها دارند این ترکیبات درمانی بیشتر شامل عصاره های گیاهی و ترکیبات فعال آنها می باشد هدف این پژوهش ارزیابی اثرات گیاهان دارویی عرق بهارنارنج نعناع و انتی بیوتیک نئومایسین درشرایط تنش گرمایی برفراسنجه های خونی گلوکز کلسترول تری گلیسیرید LDL ، HDL ، SGOT SGPT جوجه های گوشتی سویه راس طی دوره پرورش ۱-۴۲ روزگی بود دراین پژوهش ۱۲۰ قطعه جوجه گوشتی سویه راس ۳۰۸ نروماده درقالب طرح بلوک کامل تصادفی با ۴تیمار و ۳تکرار هرتکرار دارای ۱۰ قطعه جوجه که دردمای ۳۲تا ۳۵ درجه سانتیگراد پرورش داده شدند گروه های ازمایشی شامل شاهد جیره بدون استفاده ازگیاهان دارویی /انتی بیوتیک نئومایسین /عرق بهارنارنج دودرصد آب مصرفی و نعناع دودرصد جیره بودنتایج حاکی ازآن است که افزودن گیاهان دارویی نعناع عرق بهارنارنج و انتی بیوتیک نئومایسین برگلوکز LDL ، HDL ، SGOT SGPTخون اثرمعنی داری ندداشت P<0.05 اما با افزودن عرق بهارنارنج تری گلیسیرید خون افزایش یافت (P<0.05 و با افزودن نعناع کلسترول پلاسما کاهش یافت (P<0.01 نتیجه گیری میشود که استفاده ازگیاه دارویی نعناع و عرق بهارنارنج میتوانداثرات مثبتی برفراسنجه های خونی ازجمله کاهش کلسترول دراستفاده ازجیره نعناع و افزایش تری گلیسیرید درجیره عرق بهارنارنج درجوجه های گوشتی برجای گذارد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.