مقاله خواص ضد میکروبی آنتی اکسیدان گیاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله خواص ضد میکروبی آنتی اکسیدان گیاهی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خواص ضد میکروبی آنتی اکسیدان گیاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خواص ضد میکروبی آنتی اکسیدان گیاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خواص ضد میکروبی آنتی اکسیدان گیاهی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
آنتی اکسیدان ها موادی هستند با کاهش سرعت اکسیداسیون دوره اکسیداسیون کند را افزایش می دهد. این مواد ممکن است به طور طبیعی در مواد غذایی وجد داشته باشند و یا در طبیعت موجود نباشند و از طریق سنتز تهیه و به ماده غذایی اضافه شوند. به طور کلی می توان گفت که آنتی اکسیدان مولکولی است که قابلیت آهسته کردن یا جلوگیری از اکسید شدن سایر مولکول ها را دارد. اکسیداسیون یک واکنش شیمیایی است که الکترون ها را از یک ماده به ماده اکسید کننده منتقل می کند. آنتی اکسیدان ها با برداشتن رادیکال های آزاد که شروع کننده یک سری واکنش های آسیب رسان به سلول است باعث پایان دادن به این زنجیر واکنش ها می شوند و از سوی دیگر با اکسید کردن خودشان سایر واکنش ها اکسیداتیو را نیز مهار می کنند. رادیکال های آزاد از طرق مختلف به بدن منتقل می شوند: سیگار کشیدن،آلودگی هوا، قرارگرفتن بیش از حد در معرض اشعه خورشید، ترکیبات شیمیایی و حلال های صنعتی، دارو و مواد مخدر، باقیم انده حشره کش و افت زداها در مواد غذایی، افزودنی های غذایی، نگهدارنده ها، رنگ ها (۲) و اختلالاتی چون: سرطان، بیماری قلبی و عروقی، واکنش های نامطلوب به دارو، آسیب کبدی ناشی از الکل، آب مروارید و از بین رفتن لکه سیاه، آلرژی و حساسیت بیش از حد استئوآرترین و رومانوئید آرترین بیماری التهابی روده (بیماری کرون، کولیت اولستراتیو)، MS، تحلی رشته عصبی (اسکلروز چندگانه، پارکیسنون) اختلال در خون رسانی مجدد بعد از حمله قلبی یا سکته، عوارض ناشی از دیابت، آسیب عضلانی (۲) در بدن به وجود می آورند آنتی اکسیدان هاب ا مهار کردن رادیکال های آزاد مانع بروز ناراحتی های ذکر شده می گردند و در گیاهان دارویی چون: سویا، اسفناج، هویج، ذرت، زیره، گل کلم، سیر موسیر، پونه، نعنا، سلمک و چای سبز به وفور یافت می شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.