مقاله بررسی اثر حلالهای مختلف بر متابولیت های ثانویه ی ریشه گیاه دارویی باریجه منطقه نیشابور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر حلالهای مختلف بر متابولیت های ثانویه ی ریشه گیاه دارویی باریجه منطقه نیشابور دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر حلالهای مختلف بر متابولیت های ثانویه ی ریشه گیاه دارویی باریجه منطقه نیشابور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر حلالهای مختلف بر متابولیت های ثانویه ی ریشه گیاه دارویی باریجه منطقه نیشابور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر حلالهای مختلف بر متابولیت های ثانویه ی ریشه گیاه دارویی باریجه منطقه نیشابور :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
باریجه Ferula gummosa Boiss گیاهی مونوکاربیک از تیره چتریان (Apiaceae) است که دارای ترکیبات اسانسی و رزینی فراوان می باشد. در این پژوهش ریشه باریجه از ارتفاعات شهرستان نیشابور جمع آوری شد. پارامترهای اندازه گیری شده شامل فنول کل، فلاونوئید کل و آنتی اکسیدان بوده است که مقدار آنها با استفاده از روش های اسپکتوفنومتری اندازه گیری شد. نتایج نشان داده است که ن وع حلال اثر معنی داری بر م یزان فنول نداشت. بیشترین میزان فلاونوئید در حلال اتانولی (۲۲/۰۴ میلی گرم کوئرستین اسید بر گرم) و کمترین میزان آن در حلال آبی (۳۱/۱۳۷ میلی گرم کوئرستین اسید بر گرم) مشاهده شد. بیشترین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی مربوط به حلال استونی (۵۵/۴۵۴ درصد مهار رادیکال آزاد) بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.