مقاله شناسایی ترکیب های شیمیایی و بررسی اثرات ضد باکتریایی اسانس گیاه Melissa officinalis (L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی ترکیب های شیمیایی و بررسی اثرات ضد باکتریایی اسانس گیاه Melissa officinalis (L.) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی ترکیب های شیمیایی و بررسی اثرات ضد باکتریایی اسانس گیاه Melissa officinalis (L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی ترکیب های شیمیایی و بررسی اثرات ضد باکتریایی اسانس گیاه Melissa officinalis (L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی ترکیب های شیمیایی و بررسی اثرات ضد باکتریایی اسانس گیاه Melissa officinalis (L.) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
اسانس ها ترکیب های طبیعی حاوی مخلوطی از اجزای ترینیک بوده که دارای خواص ضد میکروبی و عوارض جانبی کمتر در مقایسه با داروهای شمیایی می باشد هدف از این تحقیق بررسی اثرات ضد باکتریایی اسانس گیاه بادرنجبویه بر روی باکتری های پاتوژن در ستان کرمان می باشد جهت شناسایی ترکیب های شیمیایی و بررسی اثرات ضد باکتریایی اسانس گیاه بادرنجیویه Melissa officinalis L. برگ هثای جوان این گیاه از رویشگاه آن در اردیبهشت ماه ۱۳۹۱ از روستایی واقع در استان کرمان جمع آوری گردید. نمونه ها تمیز و پس از خشک کردن در سایه اسانس گیری با روش تقطیر با آب انجام شد. ترکیب های موجود در اسانس با استفاده از کروماتوگرافی گازی تجزیه ای (GC)و گاز کروماتوگراف متصل به طیف سنج جرمی (GC/MS) مورد شناسایی قرار گفت. همچنین فعالیت ضد باکتریایی اسانس این گیاه بر روی باکتری های گرم مثب و گرم منفی مورد آزمایش با اندازه گیری قطر هاله عدم رشد انجام شد. بازده اسانس حاصل از گیاه ۰/۴۸% بود از مجموع ۱۷ ترکیب شناسایی شده در اسانس گیاه با ۹۸/۹۷% و ژرانیول با ۶/۷۵% بیشترین درصد اسانس را تشکیل می دهند برای بررسسی اثرات ضد باکتریایی اسانس گیاه بر روی ۶ سوش باکتری نیز باروش انتشار در آکارد Disc diffusion method که شامل دو نوع باکتری گرم مثبت: استافیلوکوکس اپیدرمیدیس و استرپتوکوکوس فکالیس و چهار نوع باکتری گرم منفی: سودوموناس اثروجینوزا، شیگلا فلکسنری، کلیسیلا پنومونی و اشرشیا کلی با اندازه گیری قطر هاله عادم رشد بررسی شد اثر اسانس این گیاه بر روی باکتریگ رم مثبت استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس و باکتری های گرم منفی کلیسیلا پنومونی و اشرشیا کلی مورد آزمایش بیش از آنتی بیوتیک تتراسایکلین است. نتایج نشان داد که اسانس این گیاه مورد مطالعه داری اثر ضد باکتری می باشد با توجه به درصد بالای ترکیب های سیترونلال و کارواکرول موجود در اسانس گیاه با خواص ضد باکتریایی که دارند از اسانس این گیاه می توان جهت مقابله با باکتری های بیماری زای خاص استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.