مقاله بررسی تاثیر ترکیبات آللوپاتیک عصاره آبی توق (xanthium strumarium) بر جوانه زنی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت گیاهچه سوروف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر ترکیبات آللوپاتیک عصاره آبی توق (xanthium strumarium) بر جوانه زنی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت گیاهچه سوروف دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر ترکیبات آللوپاتیک عصاره آبی توق (xanthium strumarium) بر جوانه زنی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت گیاهچه سوروف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر ترکیبات آللوپاتیک عصاره آبی توق (xanthium strumarium) بر جوانه زنی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت گیاهچه سوروف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر ترکیبات آللوپاتیک عصاره آبی توق (xanthium strumarium) بر جوانه زنی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت گیاهچه سوروف :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
به منظور بررسی اثر آللوپاتی عصاره آبی شاخساره توق بر جوانه زنی و رشد گیاهچه سوروف آزمایشی به صورت طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار و چهار تکرار در شرایط آزمایشگاه در سال ۱۳۹۲ در آزمایشگاه تکنولوژی بذر دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر انجام شد. تیمارها شامل عصاره توق با غلظت های ۰، ۱۰، ۲۰، ۳۰ درصد بود. نتایج نشان داد که اثر عصاره شاخساره توق بر همه صفات مورد بررسی در سطح پنج درصد آماری معنی دار می باشد. افزایش غلظت عصاره آبی شاخساره توق به طور معنی داری باعث کاهش جوانه زنی و کاهش رشد گیاهچه سوروف شد. کمترین درصد جوانه زنی مربوط به تیمار ۳۰% عصاره با ۱۱ درصد جوانه زنی بود. بیشترین غلظت ترکیب مالون دی آلدهید (۰۷/۰ نانومول بر گرم وزن تر) و درصد اسید چرب بافت گیاهچه (۲۵/۵۱) در تیمار ۳۰ درصد عصاره شاخساره توق دیده شد. کمترین فعالیت آنزیم کاتالاز و پراکسیداز به ترتیب به میزان ۶۵/۱ ۲۵/۸ میلی گرم جذب در دقیقه در تیمار شاهد مشاهده شد. نتایج فوق نشان داد عصاره توق با تاثیر منفی بر سلامت غشاهای سلولی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت گیاهچه سوروف سبب کاهش رشد گیاهچه سوروف شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.