مقاله فعالیت ضد قارچی دو عصاره گیاهی بررشدNeofusicoccum parvum عامل زوال انگور در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فعالیت ضد قارچی دو عصاره گیاهی بررشدNeofusicoccum parvum عامل زوال انگور در ایران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فعالیت ضد قارچی دو عصاره گیاهی بررشدNeofusicoccum parvum عامل زوال انگور در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فعالیت ضد قارچی دو عصاره گیاهی بررشدNeofusicoccum parvum عامل زوال انگور در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فعالیت ضد قارچی دو عصاره گیاهی بررشدNeofusicoccum parvum عامل زوال انگور در ایران :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
اثر ضد قارچی عصاره دو گیاه دارویی میخک (Dianthus caryophillus ) و سیاهدانه (Nigella arvensis ) بر رشد شعاعی گرنه Neofusicoccum parvum به عنوان عامل زوال انگور در ایران در سه زمان مورد ارزیابی قرار گرفت. برای این کار عصاره گیاهان نامبرده در سه غلظت ۰/۵، ۱ و۲ درصد تهیه به محیط PDA اضافه شد. سپس یک دیسک میسلیومی به قطر ۵ میلی متر از کشت ۵ روزه جدایه در مرکز این محیط ها قرار داده شد. رشد شعاعی پرگنه ها در زمان های ۲۴ و ۴۸ و ۷۲ ساعت اندازه گیری شد. در بین دو عصاره مورد مطالعه میخک در سطح ۰/۵ و ۱ و۲ درصد فعالیت ضد قارچی موثری را علیه این قارچ مورد بررسی بعد از زمان های ۲۴ و ۴۸ و ۷۲ ساعت نشان داد. سیاهدانه قادر به بازداری از رشد پرگنه قارچها در این شرایط و سطوح مورد بررسی نبود. بطور کلی عصاره میخک خاصیت ضد قارچی موثری را در این مطالعه نشان داد لازم است اثر این عصاره ها در شرایط طبیعی هم مورد مطالعه قرار گیرد این مطالعه اولین گزارش از بررسی اثر عصاره های گیاهی روی بیمارگر عامل زوال انگور می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.