مقاله بررسی شاخص های آلودگی میکروبی در بستنی های سنتی شهر ارومیه در سال۹۰


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی شاخص های آلودگی میکروبی در بستنی های سنتی شهر ارومیه در سال۹۰ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی شاخص های آلودگی میکروبی در بستنی های سنتی شهر ارومیه در سال۹۰  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شاخص های آلودگی میکروبی در بستنی های سنتی شهر ارومیه در سال۹۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی شاخص های آلودگی میکروبی در بستنی های سنتی شهر ارومیه در سال۹۰ :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
بستنی یک محصول لبنی منجمد شده است که از ترکیب و فرآیند مناسب خامه و بعضی از فرآیندهای لبنی با شکر و مواد طعم دهنده به دست می آید. با توجه به اینکه در کشور ما تولید بستنی های غیر پاستوریزه تحت بستنی سنتی بسیار رایج می‌باشد و از طرفی مصرف این فرآورده در فصول گرم سال در بین گروه های مختلف سنی به ویژه کودکان زیاد می باشد، بنابراین آلودگی این فرآورده به میکروارگانیسم های پاتوژن می تواند سبب مسمومیت و عفونت غذایی در مصرف کننده شود. در این تحقیق طبق استاندارد مواد غذایی تعداد باکتریهای مزوفیل های هوازی و انتروباکتریاسه در نمونه های بستنی سنتی شهر ارومیه شمارش شده و حضور باکتری های اشرشیاکلی، استافیلوکوک ارئوس و سالمونلا جستجو گردید و نتایج حاصله با مقادیر استاندارد مواد غذایی مقایسه گردید.مواد و روشها: در این مطالعه در تابستان سال ۹۰ از ۴۰ مغازه بستنی فروشی واقع در مناطق چهارگانه شهر ارومیه (هر منطقه ۱۰ نمونه) نمونه های بستنی سنتی جمع آوری و با رعایت شرایط استاندارد جهت انجام آزمایشات میکروبی به آزمایشگاه منتقل گردید. آزمایشات طبق روش های استاندارد آزمایشگاهی انجام و نتایج مورد آنالیز و تحلیل قرار گرفت.یافته ها: نتایج نشان داد که شمارش باکتریهای مزوفیل هوازی ۸۰ % نمونه ها و شمارش انتروباکتریاسه ۵/۹۲ %بیش از حد استاندارد بوده وباکتریهای اشرشیاکلی ۵/۴۷%، استافیلوکوک ۴۵% و سالمونلا از ۴۰% از نمونه ها جداسازی شدند.نتیجه گیری: با توجه به نتایج بدست آمده استفاده از شیر سالم و پاستوریزه در ساخت بستنی ، ایجاد شرایط مناسب برای حمل و نقل و نگهداری شیر، آموزش کارگران تولید کنندگان بستنی سنتی برای رعایت بهداشت فردی در تمام مراحل ساخت و توزیع بستنی لازم و ضروری بوده و پیشنهاد می گردد، مراکز بهداشتی شهرستان و مناطق چهارگانه ارومیه نظارت و کنترلی دقیق به روند تولید و توزیع بستنی های سنتی در شهر ارومیه در فصل تابستان داشته باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.