مقاله بررسی اثرات ضد قارچی عصاره های گیاهی بر روی پوسیدگی یقه توتون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات ضد قارچی عصاره های گیاهی بر روی پوسیدگی یقه توتون دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات ضد قارچی عصاره های گیاهی بر روی پوسیدگی یقه توتون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات ضد قارچی عصاره های گیاهی بر روی پوسیدگی یقه توتون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات ضد قارچی عصاره های گیاهی بر روی پوسیدگی یقه توتون :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
قارچهای آسکومیست به نام Sclerotinia sclerotiorum(Lib). De Bary است. کنترل این عامل بیماری زا با استفاده از آفت کش ها، تناوب زراعی، ارقاممقاوم، کنترل بیولوژیک، استفاده از عصاره های گیاهی و روغن ها و غیره انجام می شود. عصاره های گیاهی برای مدیریت اینعوامل بیماری ترجیح دارد، زیرا آفت کش ها گران قیمت بوده و مصرف آنها آلودگی زیست محیطی به همراه دارند. هدف از این تحقیق بررسی فعالیت ضد قارچی عصاره های گیاهی بر روی برخی از قارچ های خاکزی بیماری زای توتون و انتخاب حلال مناسب برای عصاره گیری می باشد. در این تحقیق عصاره های نه گونه گیاهی بااستفاده از حلال های آب، استون، هگزان، اتانل و متانول استخراج و فعالیت ضد قارچی آنها در شرایط آزمایشگاه روی قارچ عامل پوسیدگی یقه توتون در مزکز در مرکز تحقیقات و آموزش تیرتاش در سال ۱۳۹۱ بررسی شد. طرح به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه عامل و پنج تکرار انجام شد. ع امل اول عصاره گیاهی (نه گونه گیاهی)، عامل دوم حلال (۵ حلال) و عامل سوم غلظت (۳ غلظت) در نظر گرفته شد. بررسی حداقل غلظت بازدارندگی عصاره های گیاهی با استفاده از روش اختلاط با محیط کشت انجام شد. نتایج حاصل از بررسی خاصیت ضدقارچی غلظت های مختلف عصاره ها نشان داد که گیاهان نعناع گربه ای، توتون، آویشن کوهی، رازیانه، زوفا و بادرنجبویه پرپر اثر بازدارندگی خوبی بر قارچ های مورد بررسی در این مطالعه دارند. بیشترین تأثیر بازدارندگی مربوط به عصاره استخراجی با حلال متانول بود. ح داقل غلظت بازدارندگی عصاره متانولی توتون، نعناع گربه ای، آویشن کوهی، رازیانه، بادرنجبویه پرپر و زوفا بر قارچ های بیماری زای مورد بررسی ۱/۵، ۱/۵، ۲، ۳، ۳ و ۳ میلی گرم بر میلی لیتر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.