مقاله بررسی شیوع آلودگی سالمونلایی در تخم مرغهای محلی و صنعتی شهرستان شاهرود


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی شیوع آلودگی سالمونلایی در تخم مرغهای محلی و صنعتی شهرستان شاهرود دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی شیوع آلودگی سالمونلایی در تخم مرغهای محلی و صنعتی شهرستان شاهرود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شیوع آلودگی سالمونلایی در تخم مرغهای محلی و صنعتی شهرستان شاهرود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی شیوع آلودگی سالمونلایی در تخم مرغهای محلی و صنعتی شهرستان شاهرود :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
آلودگی مواد غذایی با میکروارگانیزمهای پاتوژن از سال ۱۸۸۰میلادی مورد توجه دانشمندان قرار گرفت. یکی از این ارگانیسمهای پاتوژن سالمونلاها هستند که مسمومیتهای غذایی ناشی از آنها در اثر ورود تعداد معینی از باکتریها همراه با مواد غذایی بویژه تخم مرغ به داخل لوله گوارش حاصل میشود. در هنگام تخمگذاری مرغ، گونه های سالمونلا ممکن است بر روی پوسته یا داخل محتویات تخم مرغ وجود داشته باشند و در طول فراوری تخم مرغ رشد کرده و سبب آلودگی تخم مرغ گردند. بر اساس مطالعات گذشته، از میان همه سالمونلاها آلودگی تخم مرغ با سالمونلا تیفی موریوم بیش از گونه های دیگر بوده است. در این مطالعه به منظور بررسی آلودگی سالمونلایی در تخم مرغها، نمونه هایی از تخم مرغهای محلی و صنعتیشهرستان شاهرود مورد آزمایش قرار گرفته اند.مواد و روشها در این مطالعه توصیفی- مقطعی، تعداد ۳۰۰ تخم مرغ (۱۵۰عدد تخم مرغ صنعتی و ۱۵۰عدد تخم مرغ محلی) از نظر وجود باکتری سالمونلا، از طریق نمونه برداری و انجام کشت بر روی محیط کشت ویژه مورد ارزیابی قرار گرفته اند. آزمایشها هم بر روی پوسته و هم بر روی محتویات داخل تخم مرغ انجام گرفته است. جهت تشخیص قطعی سالمونلا از آزمایشات دقیق بیوشیمیایی و PCR استفاده شده است.یافته ها بر اساس نتایج بدست آمده از آزمایشها، از بین ۱۵۰ عدد تخم مرغ صنعتی، تعداد ۲ مورد از آنها آلوده به سالمونلا پاراتیفی A بودند. همچنین تعداد موارد مثبت در بین ۱۵۰ نمونه تخم مرغ محلی ۴ عدد بوده که ۱ مورد آن آلوده به سالمونلا تیفی و ۳ مورد آن آلوده به سالمونلا پاراتیفی A می باشد.نتیجه گیری در این مطالعه، مشخص گردید که امکان آلودگی هر چند اندک در تخم مرغها وجود دارد. همچنین بر اساس نتایج بدست آمده، میزان آلودگی به سالمونلا در تخم مرغهای محلی بیشتر از تخم مرغهای صنعتی است که علت آن می تواند تماس بیشتر تخم مرغ محلی با فضولات نسبت به تخم مرغ صنعتی و نیز عدم رعایت بهداشت باشد. با توجه به وجود آلودگی در تخم مرغها، توصیه می شود از مصرف تخم مرغ نپخته و نیمه پخته خودداری شده و همچنین قبل از مصرف تخم مرغ، حتما پوسته آن شسته شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.