مقاله بررسی عملکرد فرایند انعقاد الکتریکی با استفاده از الکترودهای آهن و آلومینیوم در حذف فورفورال از محلول های آبی (کد مقاله۱۴۰۷۱)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عملکرد فرایند انعقاد الکتریکی با استفاده از الکترودهای آهن و آلومینیوم در حذف فورفورال از محلول های آبی (کد مقاله۱۴۰۷۱) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عملکرد فرایند انعقاد الکتریکی با استفاده از الکترودهای آهن و آلومینیوم در حذف فورفورال از محلول های آبی (کد مقاله۱۴۰۷۱)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عملکرد فرایند انعقاد الکتریکی با استفاده از الکترودهای آهن و آلومینیوم در حذف فورفورال از محلول های آبی (کد مقاله۱۴۰۷۱)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عملکرد فرایند انعقاد الکتریکی با استفاده از الکترودهای آهن و آلومینیوم در حذف فورفورال از محلول های آبی (کد مقاله۱۴۰۷۱) :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
سابقه و هدف: عملیات انعقاد الکتریکی یکی از فرآیندهای رو به رشد است که به نحو چشمگیری برای حذف آلاینده ها از آب و فاضلاب مورد استفاده قرار گرفته است. در این مطالعه تاثیر نحوه اتصال مختلف الکترودها در فرایند ا نعقاد الکتریکی به منظور حذف فورفورال مورد بررسی قرار گرفته است.مواد و روشها: در این مطالعه از یک راکتور با جریان منقطع به حجم ۵۰۰ میلی لیتر مجهز به ۴ الکترود از جنس آهن و آلومینیوم به ابعاد ۱*۵۰*۱۵۰میلی متر با آرایش های Fe-Fe و Al-Fe و Al-Alبه روش دوقطبی و تک قطبی و منبع مولد جریان DC استفاده شد. تاثیر پارامترهای مختلف بهره برداری از جمله نحوه اتصال الکترود، جنس الکترود، ولتاژ جریان ۵تا ۲۵ولت، pH محیط۳ تا۹ ، زمان تماس ۲ تا۳۰ دقیقه و غلظت فورفورال ۱۰۰ تا۱۰۰۰میلی گرم بر لیتر مورد بررسی قرار گرفت. غلظت باقیمانده ماده آلی با استفاده از اسپکتروفتومتر در طول موج ۲۷۸ نانومتر قرائت گردید.یافته ها: نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که میزان حذف فورفورال به پارامترهای مختلف بهره برداری از جمله نحوه اتصال الکترود، جنس الکترود، pH، میزان ولتاژ، زمان تماس و غلظت اولیه ماده آلی بستگی داشته است. شرایط بهینه بهره برداری در اتصال از نوع تک قطبی سری با الکترودهای آهن (آند) و آلومینیوم(کاتد)، pHخنثی، ولتاژ ۲۰ ولت و غلظت فورفورال ۱۰۰ میلی گرم در طی زمان ۲۰ دقیقه حاصل شد. در این شرایط بیشترین مقدار حذف فورفورال (۹۲%) مشاهده شد.استنتاج: نتایج این مطالعه نشان دادکه در بین انواع مختلف نحوه اتصال الکترود درفرایند انعقاد الکتریکی، اتصال از نوع تک قطبی سری با استفاده از الکترودهای آهن و آلومینیوم، در شرایط بهینه روشی موثر، کارآمد، مقرون به صرفه درحذف ترکیبات آلی از جمله فورفورال است. هم چنین تاثیر نوع اتصال نشان داد که این نوع اتصال راندمان بالاتری نسبت به سایر اتصالات داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.