مقاله بررسی تغییرات زمانی عناصر غذایی در برگ زعفران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات زمانی عناصر غذایی در برگ زعفران دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات زمانی عناصر غذایی در برگ زعفران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات زمانی عناصر غذایی در برگ زعفران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات زمانی عناصر غذایی در برگ زعفران :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
به منظور بررسی تغییرات عناصر اصلی در برگ زعفران در منطقه گناباد طرحی با دو فاکتور نیتروژن در چهار سطح (۰، ۲۵، ۵۰ و ۷۵ کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار) و فسفر در چهار سطح (صفر، ۲۵، ۵۰ و ۷۵ کیلوگرم (P(2)O(5 در هکتار) بصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار بمدت ۳ سال در ایستگاه تحقیقات کشاورزی گناباد اجرا گردید. نتایج حاصل نشان داد کهاثر خالص تیمارهای نیتروژن و فسفر و همچنین اثر متقابل آنها بر عملکرد در سطح ۵% معنی دار بود. بیشترین عملکرد از تیمار (N(3 با مصرف ۱۰۸ کیلوگرم اوره در هکتار و به میزان ۴۳۹/۳ کیلوگرم گل در هکتار بدست آمد. بررسی تغییرات زمانی غلظت عناصر نیتروژن و فسفر نشان داد که پس از اتمام برداشت گل و ظهور برگها غلظت نیتروزن کم بوده در طی ۱۵ روز بعد غلظت افزایش یافته و با اندکی کاهش در طی یک ماه و نیم بعد تقریباً ثابت باقی می ماند و سپس غلظت کاهش می یابد. این روند تقریباً در مورد فسفر نیز مشاهده شد. لذا به نظر می رسد بهترین زمان نمونه برداری برگی برای زعفران از اواسط دی ماه تا اواخر بهمن می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.