مقاله بررسی اثر اشعه UV-B روی برخی فرآیندهای بیو شیمیایی و آناتومیکی گیاه کدو در گیاه کدومسمایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر اشعه UV-B روی برخی فرآیندهای بیو شیمیایی و آناتومیکی گیاه کدو در گیاه کدومسمایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر اشعه UV-B روی برخی فرآیندهای بیو شیمیایی و آناتومیکی گیاه کدو در گیاه کدومسمایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر اشعه UV-B روی برخی فرآیندهای بیو شیمیایی و آناتومیکی گیاه کدو در گیاه کدومسمایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر اشعه UV-B روی برخی فرآیندهای بیو شیمیایی و آناتومیکی گیاه کدو در گیاه کدومسمایی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
درچند دهه اخیرتحقیقات متعددی برای ارزیابی پاسخ گیاهان به افزایش اشعه ماورای بنفش دراثرکاهش لایه اوزون انجام ارزیابی گرفته است.هدف ازاین پژوهش بررسی اشعه UV روی برخی ازفرایندهای بیو شیمیایی و آناتومیکی گیاه کدومسمایی دورقم مشهدی وهمدانی (Cucurbita pepo) است این گیاهان درشرایط یکنواخت محیطی رشدداده شدند وبعداز ۲۵ روز تحت تیمار اشعه UV-B به مدت ۱۴ روزقرارگرفتند .با بررسی های انجام گرفته مشخصشد که اشعه UV باعث افزایش معنی دار ضخامت ساقه و برگ می شود. همچنین میزان فنل کل و فلاونوئیددراثرتیمار با اشعه UV افزایش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.