مقاله بررسی غلظت فلزات سنگین( مس،کروم،کادمیم وروی) در محصول زعفران خراسان جنوبی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی غلظت فلزات سنگین( مس،کروم،کادمیم وروی) در محصول زعفران خراسان جنوبی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی غلظت فلزات سنگین( مس،کروم،کادمیم وروی) در محصول زعفران خراسان جنوبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی غلظت فلزات سنگین( مس،کروم،کادمیم وروی) در محصول زعفران خراسان جنوبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی غلظت فلزات سنگین( مس،کروم،کادمیم وروی) در محصول زعفران خراسان جنوبی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
فلزات سنگین آلاینده های پایداری هستند که از طریق فرایندهای شیمیایی و زیستی در طبیعت تجزیه نمی شوند و ورود آنها به زنجیره غذایی و رسیدن به غلظت های بحرانی اثرات زیان بار متابولیکی و فیزیولوژیکی در موجودات زنده بر جای می گذارد. درکشور ما گیاه زعفران که به گل سلامتی، سلطان ادویه ها و طلای سرخ معروف است، جزء پرمصرف ترین گیاهان در مصارف خانگی، صنعتی و دارویی بشمار می رود. تاکنون تحقیقی درباره تجمع فلزات در این گیاه محبوب و پرمصرف و اثرات آن بر سلامتی در سطح کشور انجام نگرفته و نیز بدلیل اینکه منطقه شرق کشور عمده ترین منطقه تولید وصادرات این محصول می باشد، مطالعه ای در این زمینه ضرورت می یابد.روش کار: در این تحقیق جامعه ی مورد مطالعه محصول زعفران شهرستان های استان خراسان جنوبی (فردوس، قائن، بیرجند) می باشد که تعداد ۶۳ نمونه به تعداد ۲۱ نمونه از هر کدام از شهرستان ها و۷ نمونه از هر محصول ( ریشه، سرقلم و مخلوط آن دو) به مقدار ۲ گرم براساس روش استاندارد موسسه ی استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران (استاندارد ۶۹۰) برداشت شد و براساس روش های استاندارد آزمایشگاهی موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران جهت سنجش مقدار غلظت فلزات سنگین آزمایشات لازم روی نمونه ها پس از استخراج بوسیله اسید کلریدریک و اسید نیتریک انجام پذیرفت و آنالیز نمونه ها توسط دستگاه جذب اتمی انجام گرفت.یافته ها: طبق نتایج بدست آمده میزان تجمع فلزات سنگین به ترتیب در ناحیه سرقلم بیش از ریشه و در ریشه نیز بیش از مخلوط می باشد. همچنین در مقایسه ای که بین نوع محصول (ریشه، سرقلم، مخلوط) و میانگین غلظت فلزات سنگین (Cd، Pb، Cr، Zn، Cu) انجام گرفته، مقدار Zn از تمامی فلزات سنگین بیشتر (آن هم در ناحیه سرقلم = mg/kg 89/22) و مقدار Cr از تمامی آنها کمتر (آن هم در ناحیه ریشه = mg/kg 21/2) بوده است. در ۶۳ نمونه گرفته شده از محصولات زعفران، غلظت فلزات سنگین به تفکیک شهر به ترتیب در بیرجند بیش از فردوس وفردوس نیز بیش از قاین بوده است.بر این اساس تغییرات غلظت فلزات سنگین (Cu, Cd, Zn، Cr، Pb) در محصول تولیدی شهرهای مورد مطالعه از نظر آماری دارای تفاوت معنی دار (p005 ) می باشند.بحث و نتیجه گیری:با توجه به افزایش انتشار فلزات سنگین در محیط زیست و بالطبع در گیاهان ، لازم است پیگیری های مستمر در خصوص میزان فلزات سنگین در منابع غذایی صورت گیرد و با مقایسه غلظت های آستانه در این فلزات، اقدامات کنترلی دراین زمینه ضروری است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.