مقاله مقایسه خصوصیات ضد میکروبی عصاره های گل گیاه پنیرک با آنتی بیوتیک های جنتامایسین،کلرام فنیکول و اریترومایسین بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی و لیستریامونوسیتوژنز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه خصوصیات ضد میکروبی عصاره های گل گیاه پنیرک با آنتی بیوتیک های جنتامایسین،کلرام فنیکول و اریترومایسین بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی و لیستریامونوسیتوژنز دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه خصوصیات ضد میکروبی عصاره های گل گیاه پنیرک با آنتی بیوتیک های جنتامایسین،کلرام فنیکول و اریترومایسین بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی و لیستریامونوسیتوژنز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه خصوصیات ضد میکروبی عصاره های گل گیاه پنیرک با آنتی بیوتیک های جنتامایسین،کلرام فنیکول و اریترومایسین بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی و لیستریامونوسیتوژنز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه خصوصیات ضد میکروبی عصاره های گل گیاه پنیرک با آنتی بیوتیک های جنتامایسین،کلرام فنیکول و اریترومایسین بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی و لیستریامونوسیتوژنز :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
پنیرک ازجمله گیاهان دارویی بومی ایران و بانام علمی Malva sylvestris ازخانواده Malvaceae است که کاربردهای بسیاری درطب سنتی است درتب سنتی ازآن برای درمان سرفه و به صورت موضعی به عنوان شستشو دهنده دردرمان زخم ها استفاده میشود هدف ازاین تحقیق مقایسه خواص ضدمیکروبی عصاره های آبی و اتانولی گیاه پنیرک با انتی بیوتیک های جنتامایسین اریترومایسین و کلرام فنیکول برروی باکتریهای پاتوژن شاخص درموادغذایی اشرشیاکلی استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریامونوسیتوژنز می باشد دراین ازمایش حداقل غلظت بازدارندگی mic و حداقل غلظت کشندگی MBC به روش میکروبراث دیلوشن تعیین گردید درازمون میکروبراث دیلوشن کمترین MIC عصاره ابی مربوط به باکتری اشرشیاکلی ۸۷۵m/ml-437/5 بود و MIC دوباکتری دیگر درطیف ۸۷۵-۱۷۵۰m/ml قرارداشت دررابطه با عصاره اتانولی بیشترین MIC مربوط به باکتری اشرشیاکلی بود و MIC دوباکتری دیگر درطیف ۳۷۵-۱۸۷۵m/ml تعیین شد هیچ یک ازعصاره ها اثرکشندگی بروی بکتریهای موردازمون نداشتند MIC کلرام فنیکول ۰۲۸۵جنتامایسین ۰۲۹۳ و اریترومایسین ۰۲۸۵ بوددرنتایج تست دیسک دیفیوژن مقاومترین باکتری به هردوعصاره لیستریامونوسیتوژنز بود که هیچ هاله ای تشکیل نداد باتوجه به نتایج این پژوهش میتوان نتیجه گرفت که عصاره اتانولی پنیرک اثرمهارکنندگی بهتری برروی باکتریهای مورد ازمون دارند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.