مقاله مقایسه خواص ضدباکتریایی روغن خینجوک پسته وحشی باروغن زیتون برروی باکتری های پاتوژن S.aureus ، E.coli و L.moncytogenes


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه خواص ضدباکتریایی روغن خینجوک پسته وحشی باروغن زیتون برروی باکتری های پاتوژن S.aureus ، E.coli و L.moncytogenes دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه خواص ضدباکتریایی روغن خینجوک پسته وحشی باروغن زیتون برروی باکتری های پاتوژن S.aureus ، E.coli و L.moncytogenes  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه خواص ضدباکتریایی روغن خینجوک پسته وحشی باروغن زیتون برروی باکتری های پاتوژن S.aureus ، E.coli و L.moncytogenes،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه خواص ضدباکتریایی روغن خینجوک پسته وحشی باروغن زیتون برروی باکتری های پاتوژن S.aureus ، E.coli و L.moncytogenes :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
روغن ها وچربی ها بصورت گسترده و به عنوان ماده خام درغذاها و محصولات ارایشی و بهداشتی صنایع داروسازی تولید صابون و محصولات دیگر به کارمیروند روغن ها دارای خواص انتی باکتریال درحوزه نگهداری و فرایند موادغذایی برای درمان جرااحت ها فرمولاسیون کرم ها و لوسیون ها جهت درمان بیماری های پوستی مفید می باشند خینجوک با نام علمی Pistacia Khinjuk متعلق به تیره Anacardiaceaو جنسPistacia می باشند خینجوک یک یازسه گونه پسته می باشد که درایران رشد می کند و برخی ازگونه های پسته درتب سنتی به عنوان ضدالتهاب ضدتب ضدباکتری ضدویروس دردرمان اسهال و عفونت گلو به کارگرفته میشود هدف ازانجام این پژوهش بررسی خواص ضدباکتریایی روغن خینجوک برروی باکتری های پاتوژن شاخص استافیلوکوکوس اورئوس اشرشیاکلی لیستریامونوسیتوژنز و مقایسه آن با روغن زیتون می باشد به این منظور ازروش میکروبراث دیلوشن استفاده گردید روغن زیتون فعالیت ضدباکتریایی برروی باکتریهایموردازمون درطیف حداقل غلظت بازدارندگی MIC بین ۳۱۲۵ تا ۵۰درصد ازخود نشان داد و MIC روغن خینجوک درطیف ۱۱۵۶تا۶۲۵ درصد تعیین شد هردوروغن بهترین تاثیر را برروی باکتریهای گرم مثبت ازخود نشان دادند کمترین MIC روغن زیتون برروی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس ۳۱۲۵-۶۲۵ درصد و بیشترین آن روی باکتری اشرشیاکلی ۲۵-۵۰درصد بود کمترین MIC روغن خینجوک روی باکتری لیستریامونوسیتوژنز ۳۱۲۵%-۱۱۵۶ و بیشترین آن روی باکتری اشرشیاکلی ۳۱۲۵%-۶۲۵ تعیین شد باتوجه به نتایج ازمون ها میتوان اینگونه بیان کرد که روغن خینجوک نسبت به روغن پرکاربردی مانند روغن زیتون دارای فعالیت ضدباکتریایی قویتری می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.